Ηράκλειο: Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με… μπετονιέρα που ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα – Στο νοσοκομείο ο οδηγός (Photos)

Ηράκλειο: Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με… μπετονιέρα που ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα – Στο νοσοκομείο ο οδηγός (Photos)

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στα Πεζά Ηρακλείου Κρήτης το πρωί της Τρίτης κινητοποιώντας τόσο το ΕΚΑΒ όσο και την Πυροσβεστική για τον απεγκλωβισμό του οδηγού του ΙΧ.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τη Νέα Κρήτη, αυτοκίνητο που κατευθυνόταν προς Ηράκλειο συγκρούστηκε κοντά στα Πεζά με μπετονιέρα. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί ο οδηγός του αυτοκινήτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός του Ι.Χ. που κατευθυνόταν από τα Πεζά προς το Ηράκλειο επιχείρησε να κάνει προσπέραση σε φορτηγό με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με την μπετονιέρα που ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα.

Στο σημείο έσπευσαν τρία οχήματα της Πυροσβεστικής με εννέα άνδρες και απεγκλώβισαν τον οδηγό, ο οποίος παρελήφθη από πλήρωμα του ΕΚΑΒ έχοντας σοβαρά τραύματα στα κάτω άκρα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο οδηγός είχε τις αισθήσεις του όταν παρελήφθη από τους διασώστες και διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

Στο σημείο επικράτησε κυκλοφοριακό πρόβλημα για κάμποση ώρα, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει το neakriti.gr, καθώς θα έπρεπε να απομακρυνθεί από τη μέση του δρόμου το Ι.Χ., το οποίο από τη σύγκρουση υπέστη μεγάλη ζημιά.

 

Πηγή: Νέα Κρήτη

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter