Ηχητικό ντοκουμέντο από τη στιγμή που τα ΜΑΤ αρνούνται να πάνε στη Λεωφόρο: «Όταν χρειαστεί, διαβιβάστε μας να μεταβούμε»

Ηχητικό ντοκουμέντο από τη στιγμή που τα ΜΑΤ αρνούνται να πάνε στη Λεωφόρο: «Όταν χρειαστεί, διαβιβάστε μας να μεταβούμε»

Ηχητικό ντοκουμέντο από την ώρα της άρνησης των έξι διμοιριών των ΜΑΤ, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τον τραυματισμό του αστυνομικού στου Ρέντη, να πάνε στον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Μακάμπι, ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

«Κέντρο από 525, στα πλαίσια των υπηρεσιακών καθηκόντων μας, αλλά και προς ένδειξη σεβασμού στον τραυματία συνάδελφο, παραμένουμε στον κόμβο σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα. Όταν χρειαστεί να αποκατασταθεί η τάξη πέριξ του γηπέδου, διαβιβάστε μας να μεταβούμε για την αποκατάσταση της τάξης», ακούγεται να λέει η διμοιρία προς το Κέντρο Επιχειρήσεων.

Διαβάστε επίσης: Με… παρέμβαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή πάνε τελικά τα ΜΑΤ στη Λεωφόρο

«Από 526, ομοίως», «Και από 511 ομοίως», ακούγονται να λένε μετά οι άλλες διμοιρίες.

Η τηλεόραση του Open δημοσίευσε ηχητικό – ντοκουμέντο με τη στιγμή που οι διμοιρίες από τον ασύρματο αναφέρουν πως θα παραμείνουν στη συμβολή της Κηφισίας και Αλεξάνδρας και πως θα μεταβούν εκεί μόνο αν γίνουν επεισόδια.

Ακούστε το ηχητικό

Υπενθυμίζεται ότι με παρέμβαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή τελικά τα ΜΑΤ  μετέβησαν στη Λεωφόρο.

Πειθαρχική διερεύνηση από τις αστυνομικές Αρχές για τις έξι διμοιρίες των ΜΑΤ αναμένεται να πραγματοποιηθεί το επόμενο χρονικό διάστημα.

 

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter