Ιωάννινα: Κατεπείγουσα προκαταρκτική για τον θάνατο της 20χρονης φοιτήτριας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο

Ιωάννινα: Κατεπείγουσα προκαταρκτική για τον θάνατο της 20χρονης φοιτήτριας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο

Κατεπείγουσα προκαταρκτική με σκοπό την διερεύνηση του θανάτου της 20χρονης φοιτήτριας, διατάχθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Όπως αναφέρει το η εντολή για την Προκαταρκτική που ξεκινά άμεσα δόθηκε από τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Ιωάννη Καρβέλη.

Υπενθυμίζεται ότι η 20χρονη φοιτήτρια από τη Χίο έχασε την Τετάρτη τη ζωή της ύστερα από ολιγοήμερη νοσηλεία στο νοσοκομείο των Ιωαννίνων, όταν κατά την διάρκεια εξετάσεων έπαθε ανακοπή. Διασωληνώθηκε και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου όπου και νωρίς το μεσημέρι κατέληξε.

Με βάση πληροφορίες, το κορίτσι δεν είχε ιατρικό ιστορικό, δεν αντιμετώπιζε χρόνιο νόσημα και δεν είχε διαγνωστεί κανένα καρδιολογικό πρόβλημα στο παρελθόν.

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής θα εξεταστούν πιθανά λάθη ή παραλείψεις που έγιναν κατά τη νοσηλεία της ενώ αναμένεται και το πόρισμα της Ιατροδικαστικής εξέτασης.

Στο μεταξύ, έχει ξεκινήσει και προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Ιωαννίνων με αφορμή τον θάνατο της 20χρονης φοιτήτριας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο και μετά από μία εβδομάδα νοσηλείας.

Η προανάκριση άρχισε από το απόγευμα της Τετάρτης και στο πλαίσιο αυτής θα καταθέσουν άτομα από το οικογενειακό περιβάλλον της κοπέλας αλλά και ιατρικό προσωπικό που ενεπλάκη στη νοσηλεία της.

Διαβάστε σχετικά: Τραγωδία στα Ιωάννινα: Πέθανε ξαφνικά 20χρονη από ανακοπή ενώ είχε μπει στο νοσοκομείο με αμυγδαλίτιδα

 

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter