Ίος: «Έχασα το αγαπημένο μου αγόρι», ξεσπά ο πατέρας – «Φως» ρίχνει η ιατροδικαστική έκθεση για τους δύο Ιρλανδούς

Ίος: «Έχασα το αγαπημένο μου αγόρι», ξεσπά ο πατέρας – «Φως» ρίχνει η ιατροδικαστική έκθεση για τους δύο Ιρλανδούς

Περισσότερο φως στα αίτια των θανάτων των δύο νεαρών, από την Ιρλανδία, στην Ίο αναμένεται να ρίξουν οι ιατροδικαστικές εξετάσεις.

Δείτε επίσης: Τραγωδία στην Ίο: Νεκροί δύο νεαροί Ιρλανδοί που γιόρταζαν στο νησί την αποφοίτησή τους (Video)

Το πρωί της Τρίτης οι γονείς των παιδιών παρέλαβαν τις σορούς τους από το κέντρο Υγείας του νησιού και τις συνόδευσαν ως το πλοίο για τον Πειραιά και εν συνεχεία στην ιατροδικαστικές υπηρεσία, απ’όπου αναμένουν τις απαντήσεις.

Ο Μax Wall, που «έσβησε» λίγες ώρες μετά το άκουσμα της τραγικής είδησης του θανάτου του αδελφικού του φίλου, αντιμετώπιζε καρδιολογικά προβλήματα. Μάλιστα, είχε πρόσφατα. Έτσι, η ιατροδικαστική έκθεση ίσως δείξει κάποιο είδος επαγόμενης ουσίας που μπορεί να συνέβαλε στους δύο θανάτους των δύο νεαρών.

«Έχασα το αγαπημένο μου αγόρι»

Την ίδια στιγμή, στο Δουβλίνο, στο σχολείο του Andrew O’Donnell και του Max Wall, St Michael’s, οι συμμαθητές τους άφησαν λουλούδια στη μνήμη τους και έγραψαν λίγα λόγια αγάπης για τους νεαρούς φίλους που έφυγαν πρόωρα από τη ζωή.

Στο μεταξύ, ο πατέρας του Andrew, Gavin, σύμφωνα με όσα είπε στην Daily Mail ένας οικογενειακός φίλος που ζήτησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, φέρεται να είπε: «Έχασα το αγαπημένο μου αγόρι». «Ο Gavin είναι ένας πολύ χαρισματικός άνθρωπος, όπως και όλη η οικογένειά του. Ο παππούς του Andrew, Joe είναι γιατρός και ήταν οι δύο πολύ περήφανοι για τον Andrew, ο οποίος ήταν στην ακμή της ζωής του. Αυτή είναι μια ανείπωτη τραγωδία. Όλοι βρίσκονται σε σοκ» είπε ακόμα.

«Είναι απλά ανεξήγητο. Ο Andrew και ο Max ήταν τόσο νέοι. Απλώς δεν ξέρουμε γιατί συνέβη αυτό. Όλοι θρηνούμε και για τις δύο οικογένειες», σημείωσε.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter