Ιταλία: 22χρονη βρέθηκε νεκρή σε εκκλησία – Συμμετείχε σε «κυνήγι φαντασμάτων» του TikTok

Ιταλία: 22χρονη βρέθηκε νεκρή σε εκκλησία – Συμμετείχε σε «κυνήγι φαντασμάτων» του TikTok
Φωτογραφία αρχείου/ Pexels

Μυστήριο αποτελεί ο θάνατος μιας 22χρονης γυναίκας στην Ιταλία, της οποίας το πτώμα βρέθηκε σε μια εγκαταλελειμμένη εκκλησία στην κοιλάδα Αόστα στα βόρεια της χώρας το Σαββατοκύριακο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεαρή, Γαλλίδα στην καταγωγή, «έψαχνε για ένα στοιχειωμένο σπίτι που πιστεύεται ότι περιέχει φαντάσματα» στο πλαίσιο μίας διαδικτυακής πρόκλησης, σύμφωνα με την ιταλική αστυνομία.

Συγκεκριμένα, εξετάζεται η πιθανότητα ο θάνατός της να συνδέεται με έναν διαγωνισμό κυνηγιού φαντασμάτων που παίζεται στη Γαλλία, στο TikTok.

Το μακάβριο θέαμα αντίκρισε κάτοικος της περιοχής, αλλά η γυναίκα δεν είχε πάνω της έγγραφα ή κινητό τηλέφωνο.

Στο μικροσκόπιο της αστυνομίας έχει μπει τώρα ένας νεαρός άνδρας, που βρισκόταν μαζί με το θύμα, ενώ διερευνάται η πιθανότητα να συνδέονται με την υπόθεση δύο αγνοούμενοι που αναζητούνται στην ίδια περιοχή.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο της αστυνομίας, το θύμα και ένας νεαρός εθεάθησαν να κυκλοφορούν μαζί στην περιοχή ντυμένοι «σαν βαμπίρ». Μάρτυρας κατέθεσε πως η νεαρή γυναίκα ήταν χλωμή και «αδυνατισμένη» και ο άνδρας είχε σκούρα μαλλιά. Οι Αρχές εξετάζουν ακόμα το ενδεχόμενο να πρόκειται για «συναινετικό φόνο» ή θυσία.

Όπως γνωστοποίησε ο ιατροδικαστής Ρομπέρτο Τέστι, το πτώμα έφερε τραύματα από μαχαίρι, αλλά και δύο πυροβολισμούς που ίσως προκλήθηκαν μετά θάνατον. Η 22χρονη κατέληξε από αιμορραγία, ενώ στο σημείο εντοπίστηκαν ίχνη από προσπάθεια αφαίρεσης ποσότητας του αίματος από τον χώρο. Σύμφωνα με την αστυνομία δεν υπήρχαν σημάδια πάλης.

Κοντά στη σορό της γυναίκας βρέθηκε ένα πακέτο με ζαχαρωτά και μερικά τρόφιμα που φέρεται να είχε αγοράσει η 22χρονη από τοπικό κατάστημα.

Ο εισαγγελέας της περιοχής Μάνλιο Ντ’Αμπρόσι, δήλωσε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι διερευνάται επίσης η παρουσία ενός βαν μπορντό χρώματος, το οποίο κατέγραψε κάμερα ασφαλείας της περιοχής την περασμένη εβδομάδα.

Δείτε επίσης:







Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter