Ιταλιάνο: «Έχουμε φέρει αλυσίδες και λουκέτα για τον Ελ Κααμπί»

Ιταλιάνο: «Έχουμε φέρει αλυσίδες και λουκέτα για τον Ελ Κααμπί»

Ο προπονητής της Φιορεντίνα Βιτσέντσο Ιταλιάνο εξέφρασε στη συνέντευξη Τύπου τη μεγάλη επιθυμία του να κατακτήσει το Conference League, επισήμανε ότι οι βιόλα δεν θα αλλάξουν αγωνιστικό πλάνο στον τελικό με τον Ολυμπιακό, ενώ στάθηκε στον τρόπο που οι παίκτες του θα σταματήσουν τον Ελ Κααμπί.

«Η μοναδική διαφορά σε σύγκριση με τον περσινό τελικό είναι πως έχουμε ξαναζήσει αυτές τις καταστάσεις: την αναμονή, την προετοιμασία. Είναι ματς 50-50, είμαστε δυνατοί εμείς αλλά και εκείνοι», δήλωσε αρχικά ο Ιταλιάνο, ο οποίος πρόσθεσε: «Έχουμε εμπειρία αλλά θα πρέπει να τη δείξουμε αύριο στο γήπεδο. Είμαστε άξιοι που φτάσαμε στον τελικό αλλά αύριο θα πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να παίξουμε με τη φωτιά και να τα δώσουμε όλα».

Ο προπονητής της Φιορεντίνα συνέχισε λέγοντας ότι «τιμήσαμε και φέτος στο μέγιστο αυτή τη διοργάνωση, φτάνοντας στον τελικό μετά από ματς σε ομίλους και νοκ-άουτ. Θα πρέπει να δούμε αυτό το ματς σαν να ήταν το τελευταίο της ζωής μας, θα πρέπει να είμαστε τέλειοι και να μην κάνουμε λάθη. Αύριο απαγορεύεται να κάνουμε λάθη, θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι. Την πίκρα που πήραμε από τον περσινό τελικό θα την χρησιμοποιήσουμε για να δώσουμε τώρα ένα διαφορετικό φινάλε, ξέροντας πως ο αντίπαλός μας είναι δυνατός, ποιοτικός και προετοιμασμένος».

Όταν του ζητήθηκε να μιλήσει πιο ειδικά για τον Ολυμπιακό, ο 46χρονος προπονητής είπε: «Θα πρέπει να δώσουμε μεγάλη προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια. Για τον Ελ Κααμπί έχουμε φέρει αλυσίδες και λουκέτα. Τόσο εκείνος όσο και η ομάδα του έχουν κάνει μία μεγάλη διαδρομή. Εάν εμείς φτάνουμε στον τελικό αήττητοι, εκείνοι έχουν πραγματοποιήσει μεγάλες εμφανίσεις στα τελευταία παιχνίδια, παίζοντας ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου.

Ο Ελ Κααμπί σκοράρει συχνά και ξέρει να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα με κάθε τρόπο. Είναι σε καλή κατάσταση και γνωρίζουμε πως αποτελεί σημείο αναφοράς για τον αντίπαλό μας.

Θα προσπαθήσουμε να τον περιορίσουμε, μπορούμε να το κάνουμε με αυταπάρνηση και αποφασιστικότητα».

Διαβάστε επίσης: Επενδύει στον φόβο ο Μητσοτάκης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ με το πρόγραμμά του θα οδηγούσε τη χώρα σε χρεοκοπία»

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: 2χρονη τυλίχτηκε στις φλόγες όταν ο πατέρας της έβαζε βενζίνη στο αυτοκίνητο – Σε σοβαρή κατάσταση το παιδί

Θεσσαλονίκη: Με εγκαύματα στο 60% του σώματός της η 2χρονη – Από στατικό ηλεκτρισμό η ανάφλεξη

Οι εκβιαστές της Χαλκίδας φανέρωσαν το ενιαίο modus operandi

Απομόνωση Νετανιάχου για τη σφαγή στη Γάζα – Τα εντάλματα, η Χάγη και η αναγνώριση του παλαιστινιακού κράτους

Σε εκλογική ετοιμότητα ο ΣΥΡΙΖΑ – «Υπάρχει ενθουσιασμός από μέλη και φίλους» λέει ο Γ.Βουλγαράκης

Τι λένε οι Αρχές για την υπόθεση της Νίκαιας – Ελεύθερος ο 57χρονος

Η φέτα 15 ευρώ, το λάδι 14 ευρώ, ο σανός τζάμπα

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter