Κ. Ζαχαριάδης: Ο κ. Μπακογιάννης θα ανεχθεί την παραβατική και επικίνδυνη συμπεριφορά Βουλγαράκη;

Κ. Ζαχαριάδης: Ο κ. Μπακογιάννης θα ανεχθεί την παραβατική και επικίνδυνη συμπεριφορά Βουλγαράκη;
ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ / EUROKINISSI

«Τι ακριβώς  μήνυμα στέλνει ο κ. Βουλγαράκης στους συμπολίτες μας και ιδίως στα νέα παιδιά; Σε ποια οδηγική  συμπεριφορά τους προτρέπει; Δεν γνωρίζει ότι αυτό που κάνει είναι παράνομο;» ρωτάει ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Ζαχαριάδης και τον Γιώργο Βουλγαράκη και τον Κώστα Μπακογιάννη που τον έβαλε υποψήφιο σύμβουλο στην παράταξη του.

Οι εύλογες ερωτήσεις γίνονται μετά την απαράδεκτη συμπεριφορά του πρώην υπουργού Γ. Βουλγαράκη που για να κερδίσει λίγη δημοσιότητα ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα βίντεο όπου οδηγάει σκούτερ χωρίς κράνος. Το κάνει αυτό σε μια χώρα που χάνει εκατοντάδες ανθρώπους, κυρίως νέους, σε δυστυχήματα με μοτοσυκλέτα είναι σταθερά στις πρώτες θέσεις στην ΕΕ σε θανάτους ανά εκατ. κατοίκων.

Διαβάστε επίσης: Χωρίς χιούμορ και κράνος ο Γιώργος Βουλγαράκης

Σε αυτή την τραγική πραγματικότητα το βίντεο του Γ. Βουλγαράκη, δεν είναι απλώς εκτός τόπου και χρόνου αλλά παράνομο κι ανήθικο, για να παραφράσουμε τον ίδιο που, όταν είχε πιαστεί με τη γίδα στην πλάτη, το 2008, έλεγε «ό,τι είναι νόμιμο είναι ηθικό»

Η δήλωση του Κ. Ζαχαριάδη

«Το κράνος το κρατάω εδώ» λέει και δείχνει το μπράτσο του. «Δεν προλαβαίνω βάλε – βγάλε» συνεχίζει. Και στη συνέχεια προβάλλει τη βόλτα του με το σκούτερ στην Αθήνα, αποφεύγοντας επιδεικτικά να φορέσει το κράνος.

Ποιος τα κάνει αυτά; Κάποιος άγνωστος; Όχι. Είναι ο πρώην υπουργός, πρώην υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων και πλέον υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον κ. Μπακογιάννη, Γιώργος Βουλγαράκης.

Τι ακριβώς μήνυμα στέλνει ο κ. Βουλγαράκης στους συμπολίτες μας και ιδίως στα νέα παιδιά; Σε ποια οδηγική συμπεριφορά τους προτρέπει; Δεν γνωρίζει ότι αυτό που κάνει είναι παράνομο;

Προφανώς η συγκεκριμένη ενέργεια του κ. Βουλγαράκη δεν αντέχει σε κριτική. Η λέξη ντροπή φαντάζει φτωχή για να την περιγράψει. Ο κ. Μπακογιάννης που καλωσόρισε τον κ. Βουλγαράκη στην παράταξή του πριν λίγο καιρό, τι σκοπεύει να κάνει; Θα ανεχτεί την παραβατική και άκρως επικίνδυνη συμπεριφορά του συνεργάτη του φοβούμενος μη χάσει κάποιες ψήφους; Θα κρυφτεί για μια ακόμη φορά;

Κύριε Μπακογιάννη, σας καλώ να αποκηρύξετε άμεσα, δημόσια και κατηγορηματικά τον κ. Βουλγαράκη και να τον απορρίψετε απο το ψηφοδέλτιό σας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter