Και πάλι στους δρόμους οι φοιτητές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για την τραγωδία στα Τέμπη (Photos – Videos)

Και πάλι στους δρόμους οι φοιτητές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για την τραγωδία στα Τέμπη (Photos – Videos)

Δεν κοπάζει η οργή των πολιτών και ειδικότερα της νέας γενιάς για το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη, καθώς το μεσημέρι της Πέμπτης φοιτητικοί σύλλογοι έδωσαν για ακόμη μια φορά δυναμικό «παρών» στους δρόμους Αθήνας και Θεσσαλονίκης.

Στην Αθήνα, οι φοιτητές συγκεντρώθηκαν στα Προπύλαια δίνοντας δυναμικό «παρών» στο συλλαλητήριο που κατέληξε στη Βουλή. Το σώμα των διαδηλωτών επέστρεψε στα Προπύλαια, όπου και διαλύθηκε ειρηνικά.

Στη Θεσσαλονίκη, φοιτητές, προερχόμενοι από διάφορα τμήματα του Πανεπιστημίου σύμφωνα με το GRtimes, αρκετά εκ των οποίων τελούν υπό κατάληψη, συγκεντρώθηκαν αρχικά στο μνημείο της Καμάρας και κρατούσαν πανό διαμαρτυρίας για το δυστύχημα, ενώ παράλληλα φώναζαν συνθήματα. Έπειτα ξεκίνησαν πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης, κατευθυνόμενοι προς τα δυτικά.

«Η θλίψη και το πένθος έχει μετατραπεί σε οργή και ανάγκη για δικαίωση», δήλωσε από το σημείο η Σοφία Χατζόπουλου, μέλος του Φοιτητικού Συλλόγου Ιστορίας-Αρχαιολογίας, τμήμα του ΑΠΘ οποίου τελεί υπό κατάληψη.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Στους δρόμους ξανά οι φοιτητές για την τραγωδία στα Τέμπη (Photos-Video)

Μεγάλες συγκεντρώσεις σε Πάτρα, Χανιά και Λιβαδειά – Στην πρώτη γραμμή μαθητές και φοιτητές (Photos – Videos)

Στους δρόμους μαθητές και φοιτητές για την τραγωδία στα Τέμπη – «Τα κέρδη τους, οι νεκροί μας» (Photos)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter