Και σκευωρός και πρωθυπουργός

Και σκευωρός και πρωθυπουργός

Αν ήταν η Θεά Κάλι θα είχε τόσα χέρια όσα χρειαζόταν για να κρατήσει τις Πετσωμένες εφημερίδες που τον λιβανίζουν 24 ώρες το 24ωρο και αποκρύβουν ακόμη και πύρινα  μέτωπα φωτιάς από το λαό, νεκρούς πολίτες λόγω έλλειψης ΜΕΘ  ή και αμετάκλητα δικαστικά βουλεύματα σε βάρος της  ένοχης κυβέρνησης του.

Δεν είναι, όμως! Γι αυτό κράτησε στα δυο του χέρια δύο εφημερίδες από τις 5 όλες κι όλες που τον αντιπολιτεύονται.  Τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και την ΑΥΓΗ. Έλειπαν, η ΚΟΝΤΡΑ , το Ντοκουμέντο και η Εφημερίδα των Συντακτών.

Αλλά τι είχες Μητσοτάκη;; Τι είχα πάντα … Μπροστά σε άδεια καθίσματα , στο Στρασβούργο, με τους ευρωβουλευτές  να του γυρίζουν επιδεικτικά την πλάτη, απολογήθηκε ο έλληνας πρωθυπουργός για τις σοβαρότατες καταγγελίες εναντίον της Κυβέρνησης του.

Αφορούσαν στη με κάθε τρόπο στέρηση  της ελευθερίας του Τύπου, υπέρ πολιτικών και οικονομικών συμφερόντων   και εναντίον  όσων δημοσιογράφων τολμούν να βάλουν το χέρι στα σημάδια των καρφιών , αυτά που η γαλάζια διακυβέρνηση του, 3 χρόνια τώρα ,έχει καρφώσει με αποτρόπαιο τρόπο στο Σώμα της Ελληνικής Κοινωνίας.

Γελοιωδέστερη εικόνα ενός ευρωπαίου  πρωθυπουργού, να σηκώνει δυο ελληνικές εφημερίδες στην κοινοβουλευτική καρδιά  της Ευρώπης, προκειμένου να αποδείξει ότι στη χώρα του  ο αντιπολιτευόμενος Τύπος είναι ελεύθερος, δεν έχουμε ξαναδεί και δύσκολα θα ξαναδούμε.

Αλίμονο, δεν κατάλαβε ούτε πόσο βαριές και τεκμηριωμένες ήταν οι κατηγορίες.  ούτε ότι απαντούσε με το αυτονόητο! Επί της ουσίας δεν απαντούσε! Ευχαριστούμε Ω! πρωθυπουργέ που τηρείς το Σύνταγμα της χώρας, αλά κάρτ όμως…. και αφή λείε τις εφημέριο δες μας να πουλιούνται στα περίπτερα!!!

Γιατί, φυσικά, δεν τόλμησε να μιλήσει για τους ασύλληπτους δολοφόνους του Καραϊβάζ. Για τις αγωγές και μηνύσεις σε δημοσιογράφους, που αντιστέκονται. Για την δικαίωση και απαλλαγή από τις κατηγορίες ,  του  Κώστα Βαξεβάνη, της Γιάννας Παπαδάκου και του  Γιάννη Φιλιππάκη, που απόδειξαν με τη  σφραγίδα της Δικαιοσύνης πλέον,  ότι η υπόθεση αυτή δεν είναι πολιτική  Σκευωρία του ΣΥΡΙΖΑ, εναντίον της ΝΔ  ,αλλά η μεγαλύτερη πολιτική και οικονομική απάτη στην ιστορία της Μεταπολεμικής Ελλάδας, εναντίον του ίδιου του  Λαού.

Σκάνδαλο καραμπινάτο της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ αποδεικνύει και καταδεικνύει το αμετάκλητο βούλευμα του ΔικαστικούΣυμβουλίου, για τη Novartis. Και  ανοίγει το δρόμο για περαιτέρω διερεύνηση, άνοιγμα αρχειοθετημένων δικογραφιών κι έχει ο καιρός γυρίσματα, για όσους προσπάθησαν να καλύψουν τις ευθύνες και τις πομπές τους κατασκευάζοντας ενόχους και στέλνοντας στον εισαγγελέα εκείνους που τόλμησαν να αναζητήσουν την Αλήθεια.

Άσε που πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι στην περίπτωση της πρώην  Εισαγγελέως Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη , η οποία φυσικά θα τους… πάει αίμα  μέχρι τέλους ( έκφραση γαλάζιας βουλευτίνες αυτή), γιατί είναι αδιάφθορη δικαστική λειτουργός και δυνατός άνθρωπος.

Ο πραγματικός σκευωρός είσαι εσύ και η κυβέρνηση σου Κυριάκο Μητσοτάκη! Αποδείχθηκε περίτρανα αυτό. Κάθε νοήμων άνθρωπος και πολιτικός θα το παραδεχόταν και θα ζητούσε παραιτήσεις υπευθύνων και ενεχομένων.

Κι όταν η Ευρώπη σου γυρίζει την πλάτη, ζητάς συγγνώμη και δηλώνεις ότι θα πατάξεις κάθε προσπάθεια φίμωσης του Τύπου, παρεμπόδισης άσκησης συνταγματικών δικαιωμάτων,  επηρεασμού της Δικαιοσύνης, επιβολής μέτρων περιοριστικών της ελευθερίας του τύπου και όχι μόνον…

Καλά σου τα έσουραν στο ευρωβατερλώ σου οι ξένοι ομιλητές κι ακόμη καλύτερα στα είπαν οι έλληνες ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ  Δημήτρης Παπαδημούλης και Κώστας Αρβανίτης. Τέλεια ,όμως, τοποθετήθηκε δημόσια ο πρώην δικός σου  ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος, που τον διέγραψες μόλις τόλμησε να ασκήσει κριτική για τους γαλάζιους χειρισμούς στην υπόθεση Novartis: «Μελαγχολώ όταν συγκρίνω τη συμπεριφορά των Βρετανών Συντηρητικών με στελεχών ΝΔ. Οι Συντηρητικοί ξεσηκώθηκαν κατά Μπ. Τζόνσον για το κορωνο-πάρτυ και τη συμπεριφορά του. Στη ΝΔ σιωπούν για τα χειρότερα του Μητσοτάκη. Σκέφτονται λίστα, γλείφουν, σιωπούν έναντι ανταλλάγματος. Παρακμή!», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Κύρτσος.

Κι ακόμη σωστότερα με δημόσια ενυπόγραφη ανάρτηση μου στο twitter , που ξεπέρασε τις 220.000 views προειδοποιούσα, από τις 29 Ιουνίου 2020: Κύριε @PrimeministerGR Κάθε μέρα που περνάει, χωρίς η Κυβέρνηση σας να καταθέτει μήνυση & αγωγή κατά της #Novartis &του φίλου σας κου Φρουζή για ΔΙΑΦΘΟΡΑ&ΑΠΑΤΗ κατά του ελληνικού δημοσίου, την οποία ομολόγησαν & χρυσοπλήρωσαν στις ΗΠΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ & ΑΠΙΣΤΙΑ Σπεύσατε!

 Στου κούφου Μωυσή την πόρτα όσα θέλεις βρόντα, όμως! Κι έτσι επακολούθησε το δεύτερο Βατερλό στην ελληνική Βουλή εκεί που ο Αλέξης Τσίπρας κονιορτοποίησε κάθε επιχείρημα και κάθε λέξη  ενός Μητσοτάκη που το έχει αληθινά πιστέψει ότι είναι…. Μωυσής!Αλλιώς δεν θα μιλούσε στον ελληνικό λαό από βήματος Βουλής περιγράφοντας την Ελλάδα περίπου ως Γη της Επαγγελίας !!!

Στην ομιλία του  κρατούσε δυο πλάκες α λα μανιέρ ντε Μωυσής , που λένε και οι Γάλλοι και διάβαζε στους έλληνες πολίτες το δικό του παραμύθι της Χώρας του Ποτέ. Μιας Ελλάδας που δεν υπάρχει, αλλά την έχουν εφεύρει οι επικοινωνιολόγοι του και τη στηρίζουν οι Αδώνηδες και οι Πλεύρηδες!

Μόνο, που ο Κυριάκος  δεν είναι ούτε η θεά Κάλι, ούτε ο Μωυσής,  ούτε ο Πήτερ Παν. Δυστυχώς για όλους μας είναι απλώς ένας Μητσοτάκης.Και σκευωρός και πρωθυπουργός !

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter