Κακοκαιρία Elias: Κανονικά τα δρομολόγια του Μετρό από και προς το Αεροδρόμιο

Κακοκαιρία Elias: Κανονικά τα δρομολόγια του Μετρό από και προς το Αεροδρόμιο

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των συρμών του Μετρό από και προς το Αεροδρόμιο σύμφωνα με ενημέρωση της ΣΤΑΣΥ.

Νωρίτερα, λόγω τεχνικού προβλήματος στο δίκτυο του ΟΣΕ, οι επιβάτες του μετρό προς Αεροδρόμιο μετεπιβιβάζονται στον σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας του προαστιακού, σύμφωνα με ενημέρωση της ΣΤΑΣΥ.

Διαβάστε επίσης: Κακοκαιρία Elias: Πρόβλημα στο Μετρό και αλλαγές σε δρομολόγια – Μόνο με Προαστιακό στο αεροδρόμιο

Επίσης, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση της Hellenic Train υπάρχει σταδιακή ομαλοποίηση των δρομολογίων του προαστιακού προς Αεροδρόμιο και Κιάτο.

Παράλληλα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Hellenic Train, δεν πραγματοποιήθηκε το δρομολόγιο της αμαξοστοιχίας IC50 για Αθήνα – Θεσσαλονίκη, ενώ το δρομολόγιο της αμαξοστοιχίας IC52 (Αθήνα – Θεσσαλονίκη) με ώρα αναχώρησης 09:59, καταργείται μερικώς στο τμήμα Αθήνα-Λειανοκλάδι.

Οι ανακοινώσεις από την Hellenic Train

  • Αποκατάσταση τηλεδιοίκησης στο ΣΚΑ. Σταδιακή ομαλοποίηση των δρομολογίων του προαστιακού προς Αεροδρόμιο και Κιάτο. Τα δρομολόγια των αμαξοστοιχιών 1542 και 1543 (Αθήνα – Χαλκίδα – Αθήνα) θα υποκατασταθούν με λεωφορεία.
  • Το δρομολόγιο της αμαξοστοιχίας IC52 (Αθήνα – Θεσσαλονίκη) με ώρα αναχώρησης 09:59, καταργείται μερικώς στο τμήμα Αθήνα-Λειανοκλάδι. Το δρομολόγιο θα πραγματοποιηθεί στο τμήμα Λειανοκλάδι-Λάρισα-Θεσσαλονίκη με λεωφορεία.
  • Η αμαξοστοιχία με αριθμό 1308 (Πειραιάς – Κιάτο) και ώρα αναχώρησης 09:15, αναχώρησε με 16 λεπτά καθυστέρηση από τους Αγίους Αναργύρους.
  • Το λεωφορείο που πραγματοποιεί το δρομολόγιο Αγ.Βασίλειος-Καστελόκαμπος θα πραγματοποιεί στάση στον Άγιο Βασίλειο πάνω στην εθνική.
  • Η αμαξοστοιχία με αριθμό 1306 (Πειραιάς – Κιάτο) και ώρα αναχώρησης 08:15, αναχώρησε με 15 λεπτά καθυστέρηση από τον σταθμό της Κινέτας.
  • Το δρομολόγιο με αριθμό 1539 (Χαλκίδα – Αθήνα) και ώρα αναχώρησης 09:08, θα πραγματοποιηθεί με λεωφορείο και θα εκτελέσει τις παρακάτω σταθμεύσεις: Οινόη,Οινόφυτα,Άγιος Θωμάς,Αυλώνα,Σφενδάλη,Αφίδναι,Άγιος Στέφανος,Δεκέλεια,Αθήνα.
  • Η αμαξοστοιχία 1538 (Αθήνα – Χαλκίδα) και ώρα αναχώρησης 09:26, θα πραγματοποιηθεί με λεωφορεία. Τα λεωφορεία δεν θα πραγματοποιήσουν τις παρακάτω σταθμεύσεις: ΣΚΑ,ΑΧΑΡΝΑΙ,ΔΗΛΕΣΙ,ΑΓΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟ,ΚΑΛΟΧΩΡΙ ΠΑΝΤΕΙΧΙ.
  • Διακοπή ηλεκτροδότησης μεταξύ Αυλώνα – Οινόη, εξαιτίας έντονων καιρικών φαινομένων. Αναμένεται έλεγχος της γραμμής από τον διαχειριστή υποδομής ΟΣΕ. Το δρομολόγιο της αμαξοστοιχίας 882 καταργείται.
  • Το δρομολόγιο της αμαξοστοιχίας IC50 (Αθήνα- Θεσσαλονίκη) σήμερα Τετάρτη 27/9/2023 καταργείται.
  • Καθυστερήσεις και ακυρώσεις στη γραμμή Πειραιάς- Αεροδρόμιο- Κιάτο-Πειραιάς, λόγω διακοπής ηλεκτροδότησης και έντονων καιρικών φαινομένων.
  • Τα δρομολόγια στη γραμμή του Αεροδρομίου πραγματοποιούνται μόνο στο τμήμα Αεροδρόμιο- Μεταμόρφωση.
  • Καθυστερήσεις και ακυρώσεις στη γραμμή Αθήνα- Χαλκίδα- Αθήνα, λόγω διακοπής ηλεκτροδότησης και έντονων καιρικών φαινομένων.
  • Διακοπή κυκλοφορίας στη γραμμή Διακοπτό – Καλάβρυτα μέχρι νεοτέρας, λόγω κατολίσθησης. Τα δρομολόγια δεν θα υποκατασταθούν από λεωφορεία.
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter