Καλλιθέα: Βίντεο ντοκουμέντο με τη στιγμή του σφοδρού τροχαίου με μία νεκρή και δυο τραυματίες

Καλλιθέα: Βίντεο ντοκουμέντο με τη στιγμή του σφοδρού τροχαίου με μία νεκρή και δυο τραυματίες

Βίντεο ντοκουμέντο με τη στιγμή που η μηχανή χτυπάει την ηλικιωμένη γυναίκα που περνάει την κεντρική λεωφόρο στην Καλλιθέα ενώ υπάρχει κανονική ροή αυτοκινήτων και προκλήθηκε το δυστύχημα, ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται στο βίντεο του MEGA, η μηχανή με την οδηγό βρίσκεται στη μεσαία λωρίδα όταν την τελευταία στιγμή αντιλαμβάνεται την ηλικιωμένη, όμως δεν καταφέρνει να την αποφύγει, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της οδηγού.

Δείτε επίσης: Καλλιθέα: Μία γυναίκα νεκρή και δύο τραυματίες σε τροχαίο με μοτοσικλέτα

Η κάμερα έχει καταγράψει τη στιγμή της σύγκρουσης με την ηλικιωμένη να πέφτει στο έδαφος ενώ η 44χρονη οδηγός άφησε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο.

Η 43χρονη συνεπιβάτιδα της μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένη, όπως και η 77χρονη που διέσχιζε τον δρόμο, στο Τζάνειο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, η άτυχη γυναίκα που οδηγούσε μηχανή παρέσυρε μια 77χρονη γυναίκα, η οποία προσπάθησε πεζή να διασχίσει τη Θησέως. Στη συνέχεια, η μηχανή ανατράπηκε και η 44χρονη σκοτώθηκε. Παράλληλα, τραυματίστηκαν η ηλικιωμένη γυναίκα, καθώς και η 43χρονη συνεπιβάτης της μηχανής, που διακομίστηκαν σε νοσοκομείο.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter