Καλωσήρθατε στην κανονικότητα Πορτοσάλτε-Παπαδημητρίου-Ψαριανού: «Σχεδόν κάθε χρόνο καίγεται η Ρόδος»

Καλωσήρθατε στην κανονικότητα Πορτοσάλτε-Παπαδημητρίου-Ψαριανού: «Σχεδόν κάθε χρόνο καίγεται η Ρόδος»

Άρης Πορτοσάλτε, Μπάμπης Παπαδημητρίου, Γρηγόρης Ψαριανός. Εάν ήταν θίασος θα ήταν επιθεώρηση. Όμως, μαζεύτηκαν οι τρεις τους το πρωί της Τετάρτης στη συχνότητα του ΣΚΑΪ, και μας έδωσαν καθαρή και… ξάστερη την κυβερνητική γραμμή για την καταστροφική φωτιά που κατακαίει για ένατη ημέρα στη Ρόδο.

Μία… ωδή στην κανονικότητα της πύρινης καταστροφής και της ανενδοίαστης κυνικότητας απήλαυσαν οι ακροατές της εκπομπής του Άρη Πορτοσάλτε το πρωί της Τετάρτης, την ώρα που οι φωτιές στη Ρόδο και σε άλλες περιοχές καίνε ακόμα ανεξέλεγκτες για ένατη ημέρα στη σειρά, και που η χώρα ακόμη δεν έχει ξεπεράσει το σοκ από την τραγωδία του χαμού των δύο πιλότων του Καναντέρ στην Κάρυστο.

«Από το 1984 έως το 2021, οι φωτιές στη Ρόδο, η αναφορά για φωτιές στη Ρόδο, πρέπει να είναι για τις λίγες χρονιές που δεν άναψε πυρκαγιά» λέει κατά τη διάρκεια της εκπομπής του Άρης Πορτοσάλτε το πρωί της Τετάρτης, σε φιλική συζήτηση με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Μπάμπη Παπαδημητρίου, και τον αποτυχόντα βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και πρώην μετακλητού του Παναγιώτη Πικραμένου, Γρηγόρη Ψαριανού.

«Ναι, ναι. Να βρούμε ποια χρονιά δεν είχε φωτιά» του απαντά ο Γρηγόρης Ψαριανός, με τον Άρη Πορτοσάλτε να του αποκρίνεται πως «το ’93 ας πούμε δεν είχε. Μετά δεν είχε το 2001, το 02 και το 03. Δεν είχε το 09. Δεν είχε το 12».

«Μέσα σε είκοσι χρόνια δεν είχε τέσσερις φορές» συνεχίζει ο Γρηγόρης Ψαριανός, με τον Α. Πορτοσάλτε να τον διορθώνει «ε, πέντε – έξι, εκεί είναι» και τον Μπάμπη Παπαδημητρίου να συνοψίζει το κυβερνητικό αφήγημα «Κάθε χρόνο σχεδόν υπάρχουν πυρκαγιές».

«Να βρούμε και για την Κεφαλλονιά;» προτείνει ξαφνικά ο Γρηγόρης Ψαριανός, όμως αμέσως μετά ο Άρης Πορτοσάλτε πήγε σε διαφημίσεις και δεν μάθαμε περισσότερα. Ας ελπίσουμε να μην χρειαστεί.

Απολαύστε τους:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter