Καματερό: Βίντεο ντοκουμέντο με τη στιγμή της επίθεσης σκύλου σε 9χρονο αγόρι – Σε σοκ το παιδί

Καματερό: Βίντεο ντοκουμέντο με τη στιγμή της επίθεσης σκύλου σε 9χρονο αγόρι – Σε σοκ το παιδί

Ένα 9χρονο αγόρι την παραμονή των Χριστουγέννων δέχτηκε επίθεση στο Καματερό, το οποίο είχε βγει για να πει τα κάλαντα με τα δύο ξαδέρφια του και συνοδευόταν από τη θεία του, από έναν μεγαλόσωμο σκύλο, που κυκλοφορούσε στον δρόμο χωρίς λουρί.

Το περιστατικό σημειώθηκε μπροστά στα μάτια του ιδιοκτήτη του σκύλου, ο οποίος στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ήρθε στο γως της δημοσιότητας βίντεο – ντοκουμέντο που δείχνει καρέ καρέ την επίθεση του σκύλου στον 9χρονο, τον πανικό των παιδιών αλλά και τις αγωνιώδεις προσπάθειες των μεγαλύτερων να σταματήσουν τον σκύλο.

Το αγοράκι μεταφέρθηκε με τραύματα από δαγκωματιές στο νοσοκομείο «Παίδων Αγία Σοφία», όπου του έγιναν ράμματα.

 

«Είχε πάθει σοκ, ούτε καν έκλαιγε όταν τον βρήκα. Κλαίγανε τα ανίψια μου, τα οποία δεν είχαν υποστεί κάποιο δάγκωμα αλλά είχαν πάθει ψυχολογικό σοκ και ο μικρός δεν έκλαιγε από το σοκ του. Είχε δύο πληγές στο πόδι, πήγαμε και του κάναμε ράμματα. Δύο πληγές αρκετά βαθιές», αναφέρει στο MEGA ο πατέρας του ανήλικου.

«Κυνήγησε και τα άλλα τα παιδιά, απλά τον μικρό τον δάγκωσε. Τα παιδιά κρύφτηκαν πίσω από κάτι αυτοκίνητα, έπεσε κάτω η ανιψιά μου και μπήκαν κάποια άλλα σκυλιά, τα οποία την γνωρίζουνε και την προφύλαξαν και τότε σταμάτησε», πρόσθεσε.

Ο ιδιοκτήτης του σκύλου αρχικά συνελήφθη για πρόκληση βλάβης από αμέλεια και παράβαση του νόμου περί ζώων προσωπικής συντροφιάς, ωστόσο στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή εισαγγελέα.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter