«Καμπάνα» ΕΣΡ στον Χατζηνικολάου για τις ύβρεις κατά Πολάκη

«Καμπάνα» ΕΣΡ στον Χατζηνικολάου για τις ύβρεις κατά Πολάκη

Πρόστιμο 3.000 ευρώ επέβαλε το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο στον Real 97,8 για χαρακτηρισμούς που είχε απευθύνει ο Νίκος Χατζηνικολάου προς τον Παύλο Πολάκη, κατά τις οποίες τον χαρακτήριζε μεταξύ άλλων «άθλιο» και «συκοφάντη».

Δείτε επίσης: Πολάκης σε Χατζηνικολάου: Μέχρι να ετοιμάσεις τις μηνύσεις, δώσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία για τις οφειλές 32,5 εκατ. ευρώ

Η παράβαση της νομοθεσίας και για την οποία τιμωρήθηκε ο σταθμός είναι «ως προς την υποχρέωση εξασφάλισης της ποιοτικής στάθμης των προγραμμάτων, λόγω μη ευπρεπούς εκφοράς λόγου» και συγκεκριμένα για τα επίθετα με τα οποία χαρακτήρισε ο Νίκος Χατζηνικολάου τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλο Πολάκη.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου κατηγορήθηκε επίσης για «προσβολή προσωπικότητας αναφερόμενου σε εκπομπή προσώπου» για την οποία κλήθηκε σε ακρόαση και τελικά απαλλάχθηκε.

Πρόκειται για την εκπομπή του Real 97.8 στις 20 Μαρτίου 2023, όταν ο Νίκος Χατζηνικολάου ορμώμενος από επιστολή του Παύλου Πολάκη στον πρώην πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, για ανάρτηση που είχε κάνει στα social media και στην οποία είχε καταφερθεί κατά συγκεκριμένων δημοσιογράφων για τον τρόπο που ασκούν το λειτούργημά τους, ο δημοσιογράφος είχε πει: «Τι λες ρε άσχετε; Άσχετε! Άθλιε! Συκοφάντη! Βρωμιάρη! Εσύ να ζητήσεις συγγνώμη. Που υποσχόσουν στους πολίτες ότι θα καταργήσεις τα μνημόνια» είχε πει μεταξύ άλλων ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Διαβάστε επίσης: Πολάκης κατά Χατζηνικολάου για «32,5 εκατ. ευρώ αρρύθμιστα χρέη»

«Ρυθμισμένα» τα χρέη των 32 εκατ. ευρώ απαντά ο Χατζηνικολάου

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter