Κασσελάκης από Τρίπολη: «Η σύγχρονη Αριστερά ξέρει να δίνει λύσεις» (Video)

Κασσελάκης από Τρίπολη: «Η σύγχρονη Αριστερά ξέρει να δίνει λύσεις» (Video)

Στην Τρίπολη βρέθηκε την Τετάρτη ο Στέφανος Κασσελάκης, δίνοντας το παρών στην κοπή πίτας της Νομαρχιακής Επιτροπής Αρκαδίας του ΣΥΡΙΖΑ.

«Εμείς έχουμε τιμήσει τον τόπο. Δεν πλουτίσαμε απ’ αυτόν τον τόπο. Εμείς επενδύουμε στην κοινωνική αλλαγή. Εμείς θέλουμε, όπως έλεγε και ο Άρης Βελουχιώτης, να μην παραδώσουμε τα όπλα, μέχρι ο Έλληνας να γίνει νοικοκύρης στον τόπο του», σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στα μέλη και τους φίλους του κόμματος.

«Ο πολίτης δεν πρέπει να πηγαίνει στην ιδιωτική κλινική για να βρει την υγεία του, αντί να έχει μία πραγματική δημόσια υγεία. Πρέπει να έχει δημόσιο σύστημα παιδείας που να μπορεί το παιδί να βρίσκει αυτό που επιθυμεί στη ζωή του, αντί της ελάχιστης βάσης εισαγωγής που τον αποτρέπει να μπει στο Πανεπιστήμιο. Ακόμα και τον πολιτισμό πάνε να τον ρημάξουν, να τον ιδιωτικοποιήσουν. Πρέπει να μπει ένα φρένο σ’ αυτή την πορεία», υπογράμμισε.

«Το κράτος πρέπει να είναι παρεμβατικό και να λύνει τις τεράστιες κοινωνικές ανισότητες που υπάρχουν. Τα όποια pass που δίνονται έχουν μόνο μπαλώσει την κατάσταση και έχουν βάλει έξτρα χρέος στη χώρα. Δεν είναι βιώσιμη στρατηγική αυτή. Ξέρω ότι γίνεται μία φτωχοποίηση του Έλληνα πολίτη, ξέρω ότι πολλοί από εσάς αγκομαχάτε στην καθημερινότητα, ότι υπάρχει ασφυξία. Θα πρέπει να ξέρετε, ότι η Αριστερά, ξέρει από αγώνες και εμείς θα πρωτοστατήσουμε σ’ αυτούς του αγώνες. Η σύγχρονη Αριστερά ξέρει να δίνει λύσεις. Το κόμμα μας, ναι, έχει ηττηθεί μέσα στην προηγούμενη χρονιά, με έναν τρόπο που μας απογοήτευσε. Ξέρω ότι έχετε δουλέψει πολύ σκληρά για το κόμμα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει εξαρτήσεις από κανέναν. Εάν κάτι είναι σωστό για την κοινωνία, μπορούμε να το πούμε χωρίς να πάρουμε άδεια από κανένα συμφέρον και από κανέναν μηχανισμό. Αυτή είναι και η δύναμή μας. Να είστε υπερήφανοι για αυτό. Σας ζητώ να βγείτε στον κόσμο και με υπερηφάνεια να το πείτε αυτό. Εμείς έχουμε τιμήσει τον τόπο. Δεν πλουτίσαμε απ’ αυτόν τον τόπο. Με χαμόγελο θα βγούμε στους δρόμους και θα γνωστοποιήσουμε τις κοστολογημένες προτάσεις μας. Μην ανησυχείτε. Οι επιτυχίες θα ακολουθήσουν», συμπλήρωσε κλείνοντας την ομιλία του στην Τρίπολη.

 

Διαβάστε επίσης: Κασσελάκης προς εκπροσώπους Αλβανικής Διασποράς: Να μπει τέλος στην ομηρία των διαδικασιών ένταξης και στον ρατσισμό

Κασσελάκης προς οδηγούς ταξί: Ξεκάθαρη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter