Κασσελάκης: Δικαιοσύνη παντού, Υγεία και Παιδεία, οι πυλώνες για υγιή επιχειρηματικότητα (Video)

Κασσελάκης: Δικαιοσύνη παντού, Υγεία και Παιδεία, οι πυλώνες για υγιή επιχειρηματικότητα (Video)
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, στην εκδήλωση του "Κύκλου Νέων Επιχειρηματιών" (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Μηνύματα για μια υγιή την επιχειρηματικότητα, ώστε να μην είναι «στημένη η τράπουλα» έστειλε ο Στέφανος Κασσελάκης, μιλώντας στην εκδήλωση του «Κύκλου Νέων Επιχειρηματιών.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μίλησε για «δικαιοσύνη παντού» και εξήγησε ότι πολιτική προς τη μεσαία τάξη και τους ελεύθερους επαγγελματίες θα είναι πολύ διαφορετική σε μια μελλοντική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Επανέλαβε τη θέση του για την αναγκαιότητα ενός απλού, σταθερού φορολογικού συστήματος που θα διαρκεί τουλάχιστον για μια 10ετία και έδωσε επίσης έμφαση σε βασικούς τομείς για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας. Υγεία, Παιδεία και Δικαιοσύνη είναι «οι προϋποθέσεις για την υγιή επιχειρηματικότητα και ο ρόλος μας είναι να διαμορφώσουμε αυτό το περιβάλλον, ώστε να υπάρχουν οι πιθανότητες επιτυχίας και να μην είναι η τράπουλα στημένη για όποιον προσπαθεί να δημιουργήσει», τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Υπάρχει μακρά ιστορία της Αριστεράς με τη λέξη επιχειρηματικότητα με την λέξη κεφάλαιο. Εμείς είμαστε με την κοινωνία. Θέλουμε δικαιοσύνη παντού. Θέλουμε ένα δημόσιο τομέα που να δουλεύει για όλους αποδοτικά, με πλήρη διαύγεια. Θέλουμε μια χώρα που επιτέλους θα καθαρίσει από την διαπλοκή που την μαστίζει εδώ και δεκαετίες» υπογράμμισε ο Στέφανος Κασσελάκης και πρόσθεσε, μεταξύ άλλων, ότι: «θέλουμε να είναι ευτυχισμένος και επιτυχημένος ο Έλληνας. Δεν θα χωρίσουμε τους Έλληνες ταξικά, έχουμε ζήσει αρκετη διχόνοια ως έθνος. Δεν χρειάζεται άλλο. Ας φτιάξουμε μία καλύτερη κοινωνία και να φτιάξουμε και μία οικονομία για όλους μας».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter