Κασσελάκης για Ασημακοπούλου: Άλλο ένα «κάτσε λίγο στην άκρη μέχρι να ξεχαστεί και επιστρέφεις»

Κασσελάκης για Ασημακοπούλου: Άλλο ένα «κάτσε λίγο στην άκρη μέχρι να ξεχαστεί και επιστρέφεις»

«Άλλο ένα “κάτσε λίγο στην άκρη μέχρι να ξεχαστεί και επιστρέφεις” από τον Κυριάκο Μητσοτάκη» αναφέρει σε ανάρτησή του ο Στέφανος Κασσελάκης με αφορμή την ανακοίνωση της Άννας Μισέλ Ασημακοπουύλου πως δεν θα είναι υποψήφια στις ευρωεκλογές.

«Μετά τον σάλο για την παραβίαση των προσωπικών δεδομένων χιλιάδων αποδήμων, η κυρία Ασημακοπούλου αποσύρεται -ετεροχρονισμένα- από το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ» τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και συμπληρώνει:

«Οι ερωτήσεις για τον κ. Μητσοτάκη εξακολουθούν να ισχύουν:

-Πώς η ευρωβουλεύτρια απέκτησε πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα χιλιάδων πολιτών;

-Συνεργάστηκε με το υπουργείο Εσωτερικών ή ΠΩΣ αλλιώς;

Καλώ τον πρωθυπουργό να σταματήσει να κρύβεται. Όσα εξιλαστήρια θύματα κι αν θυσιάσει, και αυτή η πραγματικότητα θα τον κυνηγάει».

«Τι ανακάλυψε το Μαξίμου;»

«Τι ανακάλυψε το Μαξίμου, αλλά δεν το λέει; Τι έχει να παρουσιάσει η κ. Κεραμέως, η οποία σιωπούσε για τέσσερις ολόκληρες ημέρες μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου; Η κυβέρνηση οφείλει, έστω για μία φορά, να δώσει απαντήσεις και να αναλάβει, επιτέλους, το πολιτικό κόστος. Πώς έγινε η διαρροή και από ποιον; Γιατί δεν προστατεύθηκαν τα προσωπικά δεδομένα των αποδήμων; Έχουν γίνει και άλλες διαρροές και προς τα πού;» είναι τα ερωτήματα που απευθύνει στην κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε επίσης:

Ντόμινο εξελίξεων μετά την απόσυρση Ασημακοπούλου: Αποπέμπονται ο ΓΓ του υπ. Εσωτερικών και ο γραμματέας αποδήμων της ΝΔ

Αναγκάστηκε σε… απόσυρση η Ασημακοπούλου από τις ευρωεκλογές

ΣΥΡΙΖΑ για Ασημακοπούλου: «Τι ανακάλυψε το Μαξίμου και δεν το λέει;»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter