Ντόμινο εξελίξεων μετά την απόσυρση Ασημακοπούλου: Αποπέμπονται ο ΓΓ του υπ. Εσωτερικών και ο γραμματέας αποδήμων της ΝΔ

Ντόμινο εξελίξεων μετά την απόσυρση Ασημακοπούλου: Αποπέμπονται ο ΓΓ του υπ. Εσωτερικών και ο γραμματέας αποδήμων της ΝΔ

Ραγδαίες εξελίξεις έφερε η απόσυρση της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου από τις ευρωεκλογές, στον απόηχο του σκανδάλου με τη διαρροή προσωπικών δεδομένων των αποδήμων, καθώς παραιτήθηκε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών Μιχάλης Σταυριανουδάκης, ο οποίος φέρεται να είναι εκείνος που ευθύνεται για τη διαρροή της λίστας.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται τις επόμενες ώρες να παραιτηθεί και ο γραμματέας αποδήμων της ΝΔ, Νίκος Θεοδωρόπουλος.

Την ίδια ώρα, το Μαξίμου υποστηρίζει ότι η επίμαχη διαρροή δεν σχετίζεται χρονικά με την πλατφόρμα εγγραφών στην επιστολική ψήφο και έχει γίνει τον Μάιο του 2023.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα η κυρία Ασημακοπούλου γνωστοποίησε την πρόθεσή της να μην είναι υποψηφία στις ευρωεκλογές. «Καταθέτω σήμερα στην ΑΠΔΠΧ, όπως μου ζητήθηκε, στοιχεία που αφορούν στο γνωστό θέμα της αποστολής newsletter από το γραφείο μου. Στην πολιτική μου πορεία υπήρξα πάντοτε ένας “στρατιώτης” της μεγάλης παράταξης της ΝΔ και την υπηρέτησα από όποια θέση μου ζητήθηκε».

Δείτε επίσης:

Αναγκάστηκε σε… απόσυρση η Ασημακοπούλου από τις ευρωεκλογές

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter