Κασσελάκης για ΕΚΑΒ: «Οι ήρωες της κοινωνίας μας» – 45 ασθενοφόρα για 5 εκατ. πληθυσμό

Κασσελάκης για ΕΚΑΒ: «Οι ήρωες της κοινωνίας μας» – 45 ασθενοφόρα για 5 εκατ. πληθυσμό

Απροειδοποίητη επίσκεψη στο ΕΚΑΒ πραγματοποίησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, μετά τα μεσάνυχτα Σαββάτου, για να δει πώς περνούν οι εργαζόμενοι του Κέντρου παραμονή των Χριστουγέννων και να δηλώσει την παρουσία του κόμματος στο πλευρό τους την ώρα που είναι ξεχασμένοι από την Πολιτεία.

Όπως ανέφερε σε σχετική ανάρτησή του, αντιστοιχούν 45 ασθενοφόρα για 5.000.000 πληθυσμό, ενώ όπου υπάρχουν ασθενοφόρα, δεν υπάρχουν διασώστες.

«Οι άνθρωποι που συνάντησα θα περάσουν εκεί τις γιορτές, άγρυπνοι, για τη σωτηρία της ανθρώπινης ζωής. Είναι οι ήρωες της κοινωνίας μας. Ήθελα πάνω απ’ όλα να τους πω ”ευχαριστώ”», κατέληξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη

Μεσάνυχτα Σαββάτου, μπαίνοντας στην παραμονή των Χριστουγέννων. Ήθελα να βρεθώ, απροειδοποίητα, κοντά στους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ, να τους πω «χρόνια πολλά», να δηλώσω την παρουσία μας στο πλευρό τους την ώρα που είναι ξεχασμένοι από την Πολιτεία.

Αυτοί είναι οι αριθμοί: 45 ασθενοφόρα για 5.000.000 πληθυσμό! Και όπου υπάρχουν ασθενοφόρα, δεν υπάρχουν διασώστες.

Οι άνθρωποι που συνάντησα θα περάσουν εκεί τις γιορτές, άγρυπνοι, για τη σωτηρία της ανθρώπινης ζωής. Είναι οι ήρωες της κοινωνίας μας. Ήθελα πάνω απ’ όλα να τους πω «ευχαριστώ».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter