Κασσελάκης: «Η Κρήτη θα πει ΣΥΡΙΖΑ για την προοδευτική δημοκρατική ανατροπή» (Video)

Κασσελάκης: «Η Κρήτη θα πει ΣΥΡΙΖΑ για την προοδευτική δημοκρατική ανατροπή» (Video)
Πηγή: syriza.gr

Στη Σητεία ολοκληρώθηκε η πενθήμερη περιοδεία του Στέφανου Κασσελάκη στην Κρήτη.

«Η ψυχή αυτού του νησιού είναι όντως βαθιά δημοκρατική, είναι η λεβεντογέννα η Κρήτη μας. Είμαι τόσο υπερήφανος που μπόρεσα να περάσω πέντε μέρες σε όλους τους νομούς. Πρέπει να είναι το μεγαλύτερο στοίχημα για την αποκέντρωση της χώρας μας, εδώ. Όλα μπορούν να γίνουν» είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και συμπλήρωσε:

«Παραμελημένη από την κυβέρνηση σε πολλά ζητήματα. Τα έργα εδώ πρέπει να ολοκληρωθούν, να συμπεριλαμβάνουν όλη την απόσταση οδικώς μέχρι τη Σητεία, να χτιστεί και σιδηρόδρομος και να μην ξεπουληθούν τα βουνά της Κρήτης σε δύο οικογένειες για ανεμογεννήτριες, χωρίς τη συναίνεση και τη συμμετοχή των τοπικών κοινωνιών στην παραγωγή πράσινης ενέργειας».

«Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι στο τέλος της ημέρας η Κρήτη θα μιλήσει δυνατά και θα πει ΣΥΡΙΖΑ για την προοδευτική δημοκρατική ανατροπή» είπε κλείνοντας τις δηλώσεις του.

Νωρίτερα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκε το νοσοκομείο της περιοχής: «Ένα νοσοκομείο, το οποίο αγκομαχά να παρέχει τις βασικές υπηρεσίες, προφανώς αποδεικνύει την εκτίμηση της Νέας Δημοκρατίας για την ανθρώπινη ζωή» είπε μεταξύ άλλων.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter