Κασσελάκης: Το νοσοκομείο Σητείας αγκομαχά – Αποδεικνύει την εκτίμηση της ΝΔ για την ανθρώπινη ζωή

Κασσελάκης: Το νοσοκομείο Σητείας αγκομαχά – Αποδεικνύει την εκτίμηση της ΝΔ για την ανθρώπινη ζωή

«Όποιος έχει στοιχειώδη κατανόηση του νομού Λασιθίου, συνειδητοποιεί για ποιο λόγο είναι ανάγκη αυτά τα νοσοκομεία να συνεχίσουν να υπάρχουν και επιτέλους να στελεχωθούν. Εδώ, η τοπική κοινωνία με τη γενναιοδωρία της και οι νοσηλευτές και οι γιατροί με το φιλότιμο τους, κρατούν αυτό το νοσοκομείο, ας το πούμε, σε μία πολύ βασική συνθήκη, η οποία όμως μπορεί να βελτιωθεί δραστικά» δήλωσε ο Στέφανος Κασσελάκης μετά την επίσκεψή του στο νοσοκομείο Σητείας.

Διαβάστε επίσης: Η συγκινητική συνομιλία Κασσελάκη με 90χρονο αγωνιστή: «Πρόεδρε κράτα το τιμόνι γερά, σε θέλω δυνατό» (Video)

«Δεν είναι δυνατόν αυτό το νοσοκομείο να μην έχει αναισθησιολόγο, παθολόγο, παιδίατρο, με προβλέψιμο πρόγραμμα. Δεν είναι δυνατόν να βασιζόμαστε στο φιλότιμο για εφημερίες, όποτε χρειαστούν» είπε στη συνέχεια και συμπλήρωσε:

«Είναι θέμα προτεραιοτήτων: να επενδύσουμε στη δημόσια Υγεία. Πρέπει να στελεχωθεί αυτό το νοσοκομείο. Πρέπει να στελεχωθούν όλα τα νοσοκομεία αυτής της δύσκολης Περιφέρειας και αυτής της περιοχής του νομού, που έχει και ορεινότητα και νησιωτικότητα.

Απλά πράγματα: η ανθρώπινη ζωή έχει μια πάρα πολύ μεγάλη αξία. Ένα νοσοκομείο το οποίο αγκομαχά να παρέχει τις βασικές υπηρεσίες, πολύ προφανώς αποδεικνύει την εκτίμηση της Νέας Δημοκρατίας για την ανθρώπινη ζωή. Πράξεις και όχι λόγια». 

Διαβάστε επίσης:

Κρέτσος: «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη χρησιμοποίησε το ΕΚΟΜΕ ως αρπαχτή» (Audio)

Λάβρος ο Γιώργος Κύρτσος κατά φον ντερ Λάιεν και Μητσοτάκη για την «επίσκεψη» που δεν έγινε!

Έδωσαν αποβολή σε μαθητές επειδή ήθελαν να τραγουδήσουν για τα Τέμπη – «Μην σιωπήσετε ποτέ», η αντίδραση Καρυστιανού

Νοσοκομείο Άρτας: Ασθενής απειλούσε με ψαλίδι νοσηλευτές – Αστυνομικοί πυροβόλησαν στον αέρα για να τον συλλάβουν

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter