Κασσελάκης μετά τη συνάντηση με Ράμμο: Έχω έντονους προβληματισμούς για την ποιότητα της δημοκρατίας μας

Κασσελάκης μετά τη συνάντηση με Ράμμο: Έχω έντονους προβληματισμούς για την ποιότητα της δημοκρατίας μας

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Στέφανου Κασσελάκη, με τον πρόεδρο της ΑΔΑΕ (Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών), Χρήστο Ράμμο, στον απόηχο των εξελίξεων στο σκάνδαλο των υποκλοπών και της πλήρους επιβεβαίωσης του Documento.

Διαβάστε επίσης: Στην ΑΔΑΕ ο Στέφανος Κασσελάκης – Θερμή υποδοχή από τον Χρήστο Ράμμο (Photos)

Η συνάντηση διήρκησε σχεδόν μιάμιση ώρα και ο κ. Κασσελάκης σημείωσε φεύγοντας, πως θα κάνει δηλώσεις αργότερα, μετά και τις υπόλοιπες συναντήσεις που έχει σήμερα.

«Έχω έντονους προβληματισμούς για την ποιότητα της δημοκρατίας μας. Θα αναφερθώ σε αυτούς λίγο αργότερα σήμερα», είπε χαρακτηριστικά.

Αυτήν την ώρα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συναντιέται με το πρόεδρο της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, Κωνσταντίνο Μενουδάκο και αργότερα θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκο Ανδρουλάκη, στη Βουλή.

Υπενθυμίζεται ότι ο Στέφανος Κασσελάκης είχε δηλώσει την πλήρη στήριξή του στον πρόεδρο της ΑΔΑΕ, ο οποίος πρόσφατα ενημέρωσε την Επιτροπή LIBE του Ευρωκοινοβουλίου για τις κυβερνητικές μεθοδεύσεις συγκάλυψης του σκανδάλου αλλά και τις αήθεις επιθέσεις εις βάρος του από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η συνάντησή του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με τον Χρήστο Ράμμο, έρχεται τη στιγμή που παίρνουν μορφή χιονοστιβάδας οι εξελίξεις αναφορικά με το πολύκροτο σκάνδαλο των υποκλοπών, επιβεβαιώνοντας τις αποκαλύψεις του Documento.

Δείτε επίσης: Συναντά Ράμμο και Μενουδάκο ο Κασσελάκης μετά και τις νέες αποκαλύψεις για το σκάνδαλο των υποκλοπών

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter