Κασσελάκης προς Κουρέτα: Ξέρω πως θα μπορείς να κάνεις χρηστή διαχείριση των πόρων με προοδευτικό πρόσωπο (Video)

Κασσελάκης προς Κουρέτα: Ξέρω πως θα μπορείς να κάνεις χρηστή διαχείριση των πόρων με προοδευτικό πρόσωπο (Video)

Κατά την περιοδεία του επιστρέφοντας από τη Θεσσαλονίκη, τις εκδηλώσεις και τις επαφές εκεί με αφορμή την 28η Οκτωβρίου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης είχε την ευκαιρία να ξανασυναντηθεί με τον εκλεγμένο πλέον νέο περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα, που ήταν το «μαύρο πρόβατο» για την κυβέρνηση Μητσοτάκη που προωθούσε με όλα τα μέσα τον εκλεκτό τους Κώστα Αγοραστό.

Φθάνοντας στη Λάρισα την Κυριακή ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης συναντήθηκε με συγγενείς θυμάτων από το δυστύχημα των Τεμπών για να συζητήσει μαζί τους, ενώ στη συνέχεια συναντήθηκε και με το νέο περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα.

«Είμαστε δίπλα σου σε κάθε βήμα, γιατί εσύ είσαι δίπλα στον απλό πολίτη, που είδε τον χρόνο να παγώνει σε όλη την περιφέρεια», είπε ο κ. Κασσελάκης στον κ. Κουρέτα.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έδωσε τα συγχαρητήριά του στον νέο Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα ο οποίος πέτυχε το «ακατόρθωτο», να κερδίσει τις εκλογές έναντι του Κώστα Αγοραστού.

«Θυμάμαι πως εσύ το πίστευες, είχαμε κουβεντιάσει, ήσουν θετικός θυμάμαι, πάλεψέ το (μου έλεγες), μπορεί να γίνει, μπορεί να αλλάξει» είπε ο Δημήτρης Κουρέτας στον Στέφανο Κασσελάκη.

«Είναι ευθύνη όλων μας η Θεσσαλία να ανθίσει. Είμαι πολύ χαρούμενος που εσύ θα είσαι στο τιμόνι γιατί ξέρω πως θα μπορείς να κάνεις χρηστή διαχείριση των πόρων με προοδευτικό πρόσωπο, με πρόσωπο που βάζει τον αδύναμο πρώτα και όχι τις αναθέσεις των ημετέρων. Γιατί εσύ θα είσαι το πρότυπο του νέου περιφερειάρχη. Του περιφερειάρχη ο οποίος κινηματικά εκλέχτηκε και λογοδοτεί μόνον στον κόσμο», απάντησε από την πλευρά του ο Στέφανος Κασσελάκης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter