Καταγγελία Πολάκη για περίεργες προμήθειες στον Ερυθρό Σταυρό

Καταγγελία Πολάκη για περίεργες προμήθειες στον Ερυθρό Σταυρό

Μετά το γλέντι ανήμερα εφημερίας στο νοσοκομείο του Ερυθρού Σταυρού, με τα φορεία να περνούν ανάμεσα από αυτοσχέδια πίστα, μιας και το χορό έσερνε η Διοικήτρια του Νοσοκομείου κ. Ταβιανάτου, ο Παύλος Πολάκης προχωρά σε μία αποκάλυψη σχετικά με ένα άλλο «πάρτι» με πιστώσεις.

Συγκεκριμένα, με ανάρτησή του στο Facebook, ο βουλευτής Χανίων και συντονιστής της Επιτροπής Παρακολούθησης & Ελέγχου Κοινοβουλευτικού Έργου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, καταγγέλλει την πίστωση αγοράς δύο «πετασμάτων ακτινοπροστασίας του στεφανιογράφου» αξίας 108.000 ευρώ το ένα, καθώς όπως αναφέρει ο ίδιος, στη «χειρότερη περίπτωση να πιάσει μέχρι 40.000 ευρώ (συνήθως είναι 25-30.000)».

«Κύριε Στάθη διοικητή της 1ης ΥΠΕ, αυτή τη δέσμευση πίστωσης για αγορά των παραβάν ακτινοπροστασίας στους δυο στεφανιογραφους του ΕΡΥΘΡΟΥ, μόνος σας τη σκεφτήκατε ή σας την εισηγήθηκε η «χορεύτρια Διοικητήρια» Ταβιανάτου;» διερωτάται ο Παύλος Πολάκης.

«Αίσχος ο,τι και να συμβαίνει. Μην τολμήσετε να βγάλετε στον αέρα προμήθεια με τέτοιο προϋπολογισμό» καταλήγει.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

«108.000 ευρώ το ένα;;;;;;;

Τα «πετάσματα ακτινοπροστασίας του στεφανιογράφου»;;;;;;;;

Που στη χειρότερη περίπτωση να πιάσει μέχρι 40.000 ευρώ;;;;;(συνήθως είναι 25-30.000)

ΚΥΡΙΕ ΣΤΑΘΗ διοικητή της 1ης ΥΠΕ ,(φωτο 2)αυτή τη δέσμευση πίστωσης για αγορά των παραβάν ακτινοπροστασίας στους δυο στεφανιογραφους του ΕΡΥΘΡΟΥ ,μόνος σας τη σκεφτήκατε ή σας την εισηγήθηκε η «χορεύτρια Διοικητρια» ΤΑΒΙΑΝΑΤΟΥ;;;;(φωτο 3)

ΑΙΣΧΟΣ ,ο,τι και να συμβαίνει!!!

Μην τολμήσετε να βγάλετε στον αέρα προμηθεια με τέτοιο προϋπολογισμό!» 

Διαβάστε επίσης: Ερυθρός Σταυρός: Ο Πολάκης «δείχνει» τους… χορευτές του προκλητικού «γλεντιού» (Photos)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter