Κατάρρευση γέφυρας: Ηταν τα σίδερα βαριά… των ρατσιστών αληταριά

Κατάρρευση γέφυρας: Ηταν τα σίδερα βαριά… των ρατσιστών αληταριά
ΓΙΩΤΑ ΛΟΤΣΑΡΗ/EUROKINISSI

Ενώ η Ελλάδα καίγεται, κατέρρευσε την Κυριακή μια γέφυρα στην Πάτρα. Από αυτό το τρομακτικό δυστύχημα, που προκάλεσε ένα θάνατο και 12 τραυματισμούς ανθρώπων, συγκλονίστηκε η Ελλάδα.

Κάποιοι όμως το είδαν σαν ευκαιρία για να αλλάξουν την ατζέντα της επικαιρότητας, που ήταν το ίδιο το δυστύχημα και οι ευθύνες για την κατάσταση της γέφυρας, αλλά και οι εικόνες των τουριστών που φεύγουν πανικόβλητοι από φλεγόμενα τουριστικά θέρετρα. Ευθύνες κυρίως της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Οπότε τα «πιστόλια» του διαδικτύου έδειξαν τον ένοχο: Οι Ρομά πήραν τα σίδερα της γέφυρας γι’ αυτό κατάρρευσε, γράφουν στα κοινωνικά δίκτυα! Δεν ντρέπονται καθόλου, αν και δεν νομίζουμε ότι είναι τόσο ηλίθιοι και να το πιστεύουν.

Μάζεψαν τα χειροκροτήματα των ρατσιστών, που δεν ενδιαφέρονται αν είναι αλήθεια, οι Ρομά φταίνε για όλα. Πυροδότησαν μια συζήτηση στο διαδίκτυο με εκατοντάδες να απαντούν ότι αυτό δεν γίνεται. Για να βγει σίδερο μέσα από το μπετόν χρειάζονται βαριά μηχανήματα και τέτοια οι Ρομά δεν έχουν.

Διαβάστε επίσης: Ερωτήματα για την κατάρρευση γέφυρας στην Πάτρα: Τέσσερις συλλήψεις – Συνεχίζονται οι έρευνες στα συντρίμμια (Video)

Βγήκαν μηχανικοί να εξηγήσουν ότι δεν πέφτει μια γέφυρα από ανθρώπους που δουλεύουν με τα χέρια. Ποιος τους ακούει τους μηχανικούς; Οι φασίστες έχουν την αλήθεια με «επιφοίτηση» και βρίσκουν ανόητους για να τους ακολουθήσουν. Οπως ο Χίτλερ, που είχε πείσει τους Γερμανούς ότι οι Εβραίοι φταίνε για τα προβλήματα της Γερμανίας, προκάλεσε το Ολοκαύτωμα με τα 6 εκατ. νεκρούς και τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Απέναντι σε τέτοιες τερατώδεις ρατσιστικές ψευτιές, ίσως η καλύτερη απάντηση να είναι το χιούμορ που τους ξεφτιλίζει. Οπως το παρακάτω τουίτ.

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter