Κατάρρευση γέφυρας στην Πάτρα: Κακουργηματικές κατηγορίες στους τέσσερις συλληφθέντες

Κατάρρευση γέφυρας στην Πάτρα: Κακουργηματικές κατηγορίες στους τέσσερις συλληφθέντες

Προθεσμία για να απολογηθούν ζήτησαν και έλαβαν οι τέσσερις συλληφθέντες για την πτώση της γέφυρας στην Περιμετρική της Πάτρας.

Πλέον τους βαραίνουν κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορίες, σύμφωνα με το pelop.gr, καθώς αποτέλεσμα του δυστυχήματος ήταν να σκοτωθεί ένας άνθρωπος και να υπάρξουν τραυματίες.

Ο υπεύθυνος ασφαλείας και ο ένας από τους δύο χειριστές των μηχανημάτων που βρέθηκαν ενώπιον του Εισαγγελέα, θα συνεχίσουν να κρατούνται στην αστυνομική διεύθυνση Πατρών, ενώ οι άλλοι δύο συλληφθέντες είναι τραυματίες και νοσηλεύονται φρουρούμενοι στα νοσοκομεία της Αχαϊκής πρωτεύουσας. Ειδικότερα, στο Νοσοκομείο Ρίου νοσηλεύεται ο ένας χειριστής και στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» ο εργοδηγός.

Πλέον και οι τέσσερις αντιμετωπίζουν την κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορία του άρθρου 286 (γ) του Ποινικού Κώδικα, περί παράβασης κανόνων οικοδομικής για ενέργειες παρά τους κοινώς αναγνωρισμένους τεχνικούς κανόνες που είχαν σαν αποτέλεσμα τον θάνατο ανθρώπου.

Στο μεταξύ, από την 6η ΕΜΑΚ Πάτρας συνεχίζονταν τη νύχτα οι έρευνες για τον εντοπισμό τυχόν εγκλωβισμένων με τη χρήση θερμικής κάμερας.

Διαβάστε επίσης: Ερωτήματα για την κατάρρευση γέφυρας στην Πάτρα: Τέσσερις συλλήψεις – Συνεχίζονται οι έρευνες στα συντρίμμια (Video)

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter