Καθημερινή κατά Χαρδαλιά: Υπηρεσία ανακύκλωσης ξεθωριασμένης διασημότητας

Καθημερινή κατά Χαρδαλιά: Υπηρεσία ανακύκλωσης ξεθωριασμένης διασημότητας

Στο… πουλέν του Κυριάκου Μητσοτάκη της πρώτης Κυριακής των περιφερειακών εκλογών, Νίκο Χαρδαλιά, επιτίθεται η Καθημερινή, χαρακτηρίζοντας τα μέλη του περιφερειακού συμβουλίου που κατάφερε να εκλέξει ο εκλεκτός του πρωθυπουργού ως «θίασο που πιο εύκολα θα στήσει τηλεοπτική εκπομπή».

Ένα ακόμh μήνυμα στο Μέγαρο Μαξίμου στέλνει η «Καθημερινή», με αφορμή την εκλογή του Νίκου Χαρδαλιά στην περιφέρεια Αττικής από την πρώτη Κυριακή.

Σημειώνεται πως η «εν πλω» αντικατάσταση του Γιώργου Πατούλη και η επικράτηση του «στρατηγού του Covid» αποτέλεσε κατά τον Κυριάκο Μητσοτάκη «προσωπικό στοίχημα», με την τεράστια στήριξή του να προκαλεί πάθη ακόμη και εντός παράταξης, αφού περιπτώσεις, όπως του Κώστα Μπακογιάννη, τις άφησε «στην τύχη τους».

Στο άρθρο της «στηλιτεύεται» το ψηφοδέλτιο του Ν. Χαρδαλιά και τα μέλη -πλέον- του περιφερειακού συμβουλίου για λογαριασμό της Νέας Δημοκρατίας, καθώς αντί πολιτικών και επιστημόνων, συναντά κανείς τηλεπερσόνες, παλαίμαχους αθλητές, ποπ και λούμπεν περσόνες και άλλες αντίστοιχες προσωπικότητες.

Διαβάστε αναλυτικά το βιτριολικό σχόλιο:

Αττική, έχεις ταλέντο

Στον κεντρικό τομέα: ένας ηθοποιός, ένας πρώην «καμένος» τηλε-δικηγόρος, ένας πρώην τερματοφύλακας. Στον βόρειο τομέα: ένας τηλεσεξολόγος. Στον δυτικό τομέα: ένας πρώην παίκτης του «Survivor». Στον νότιο τομέα: μια πρώην άλτρια που σταδιοδρόμησε στα ριάλιτι σόου, ένας κικ μπόξερ, μια πρώην γυμνάστρια, μια παλιά δόξα της ποπ, ένας πρώην μπασκετμπολίστας. Η νίκη του Νίκου Χαρδαλιά ήταν άνετη. Αλλά με αυτό τον θίασο πιο εύκολα θα στήσει τηλεοπτική εκπομπή παρά περιφερειακό συμβούλιο. Για την ακρίβεια, αυτό δεν θα είναι πολιτικό σώμα, αλλά υπηρεσία ανακύκλωσης ξεθωριασμένης διασημότητας – καθώς οι περισσότεροι «αναγνωρίσιμοι» που εξελέγησαν, διασώζουν έτσι μετά βίας την αναγνωρισιμότητά τους. Θα μπορούσε τουλάχιστον να μετονομάσει τον συνδυασμό σε «Αττική, έχεις ταλέντο».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter