Κέιτ Μίντλετον: Η ζωή της πριγκίπισσας δεν είναι παραμύθι…

Κέιτ Μίντλετον: Η ζωή της πριγκίπισσας  δεν είναι παραμύθι…

Από το μπούλινγκ που βίωσε η Κέιτ Μίντλετον στα εφηβικά της χρόνια μέχρι τη διάγνωση με καρκίνο

Υστερα από απουσία τριών μηνών από την ενεργό δράση και δύο μήνες μετά το χειρουργείο στην κοιλιακή χώρα η Κέιτ Μίντλετον έβαλε τέλος στις φήμες που οργίαζαν γύρω από το πρόσωπό της με ένα συγκινητικό βίντεο. Tο διαδίκτυο έκανε άλλωστε αυτό που ξέρει καλύτερα: πρόσφερε χώρο για θεωρίες συνωμοσίας, από εξωσυζυγικές σχέσεις μέχρι ότι… βρίσκεται σε κώμα. Τελικά, σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση –μετά και τον σάλο με την επεξεργασμένη φωτογραφία που δημοσίευσε– η 42άχρονη μέλλουσα βασίλισσα ανακοίνωσε ότι αυτό που την κρατά μακριά από τις δημόσιες εμφανίσεις της είναι στην πραγματικότητα το γεγονός ότι πάσχει από καρκίνο.

«Ολα δείχνουν ότι υποβλήθηκε σε υστερεκτομή και πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου» υποστήριξε ο Βέλγος δημοσιογράφος Μαρκ Ρος, ειδικός στα θέματα του παλατιού. Τα νέα σόκαραν τους royal fans και όχι μόνο καθώς είχε προηγηθεί η διάγνωση για καρκίνο και του βασιλιά Καρόλου Γ΄.
Η πριγκίπισσα της Ουαλίας ήταν αναμενόμενο έπειτα από όλα αυτά να βρεθεί στο επίκεντρο της επικαιρότητας, καθώς αποτελεί ένα από τα αγαπημένα μέλη της βασιλικής οικογένειας για τους Βρετανούς. Αυτό δεν είναι άλλωστε καινούργιο φαινόμενο, καθώς η Κέιτ από την αρχή της σχέσης της με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ δέχτηκε την αγάπη του κόσμου. Η παρουσία της θεωρήθηκε ότι έφερε αέρα ανανέωσης στο παλάτι, γιατρεύοντας τις πληγές που άφησε ο θάνατος της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Ακόμη ένας λόγος είναι ότι το «σκάνδαλο» με τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ έχει πλέον κοπάσει και τραβά σε πολύ μικρότερο βαθμό το ενδιαφέρον των Βρετανών βασιλικών ρεπόρτερ.

Δύσκολη εφηβεία

Είναι δύσκολο να σκεφτεί κανείς ότι υπήρξε εποχή που η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ δεν ήταν μαζί. Ομως κάποτε η πριγκίπισσα της Ουαλίας ήταν απλώς η Κέιτ (Κάθριν) χωρίς τους βασιλικούς τίτλους. Μολονότι συχνά απεικονίζεται ως «κοινή θνητή» –τουλάχιστον σε σύγκριση με τη βασιλική οικογένεια και τον πλούτο της–, προέρχεται από ευκατάστατη οικογένεια. Οι γονείς της, η Κάρολ και ο Μάικλ Μίντλετον, με καταγωγή από το Λιντς, είναι αυτοδημιούργητοι εκατομμυριούχοι που γνώρισαν άφθονη επιτυχία χάρη στην εταιρεία Party Pieces που ίδρυσαν, η οποία ασχολείται με παραγγελίες για τη διακόσμηση πάρτι.

Αν και έζησε κάποιο διάστημα στην Ιορδανία λόγω μετάθεσης του πατέρα της, ο οποίος εργαζόταν στην αεροπορική εταιρεία British Airways, μεγάλωσε στο Φάιφ της Σκωτίας, όπου πήγε σχολείο στο Σεντ Αντριους. Είχε ωστόσο δύσκολη εφηβεία όταν μετακόμισε με τους γονείς και τα αδέρφια της, Πίπα και Τζέιμς Μίντλετον, στο Τσάπελ Ρόου, ένα χωριό κοντά στο Νιούμπερι του Μπερκσάιρ της Αγγλίας. Αυτό γιατί η 13χρονη τότε Κέιτ φοίτησε στο Downe House, ένα απαιτητικό σχολείο στο οποίο κυριαρχούσαν οι κλίκες. Εκεί η Κέιτ υφίστατο καθημερινό μπούλινγκ, κάτι που την οδήγησε μάλιστα στα όρια της κατάθλιψης. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που για την ημέρα του γάμου της είχε ζητήσει από τους καλεσμένους της να δωρίσουν χρήματα στο Beatbullying, ένα βρετανικό οργανισμό εναντίον του μπούλινγκ.

Η γνωριμία με τον Ουίλιαμ

Πριν από τον πρίγκιπα Ουίλιαμ πέρασαν από τη ζωή της τρεις άντρες. Η «πρώτη της αγάπη» ήταν ο Χάρι Μπλέικλοκ. Επίσης, έβγαινε με τους Ουίλεμ Μαρξ και Ρούπερτ Φιντς. Ωστόσο υπάρχει και μια φήμη ότι η Κέιτ είχε συνάψει για μικρό διάστημα δεσμό με τον Χένρι Ρόπνερ, κατά τη διάρκεια ενός σύντομου χωρισμού με τον Ουίλιαμ.
Η συνάντηση με τον εν αναμονή βασιλιά ήρθε στο Πανεπιστήμιο του Σεντ Αντριους το 2001, όταν επέστρεψε στο Φάιφ της Σκωτίας. Μοιράστηκαν πολλά μαθήματα στο πρόγραμμά τους και σύντομα έγιναν φίλοι. Ωστόσο το μεταξύ τους ειδύλλιο δεν ξεκίνησε άμεσα. Η Μίντλετον έβγαινε τότε με τον Φιντς και ο Ουίλιαμ ήταν απασχολημένος με οικογενειακά ζητήματα, ενώ προσπαθούσε να ξεπεράσει τον χαμό της μητέρας του.

Στο τέλος της σχολικής περιόδου του 2002 ο Φιντς αποφοίτησε, με αποτέλεσμα να χωρίσουν λόγω απόστασης. Εν τω μεταξύ η Κέιτ και άλλοι συμφοιτητές κατέληξαν να συγκατοικούν στο ίδιο διαμέρισμα με τον Ουίλιαμ, γεγονός που επέτρεψε στο εκκολαπτόμενο ρομάντζο τους να ανθήσει. Στην αρχή το ζευγάρι κράτησε τη σχέση του μυστική, κυρίως λόγω της δυσπιστίας του Ουίλιαμ απέναντι στον Τύπο. Αλλά τον Φεβρουάριο του 2006, όταν ανακοινώθηκε ότι η Κέιτ θα είχε πλέον τη δική της 24ωρη ασφάλεια, πυροδοτήθηκαν φήμες ότι η νεαρή προοριζόταν για μια θέση στη βασιλική οικογένεια.

Στις 16 Νοεμβρίου 2010 ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους. Ο Ουίλιαμ της έκανε πρόταση γάμου κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στην Κένυα, χαρίζοντας στην Κέιτ το δαχτυλίδι αρραβώνων που φορούσε η Νταϊάνα. Τελικά παντρεύτηκαν στις 29 Απριλίου 2011 στο Αβαείο του Γουέστμινστερ στο Λονδίνο. Ο γάμος τους λέγεται ότι κόστισε περίπου 34 εκατ. δολάρια (31,43 εκατ. ευρώ) και συνολικά 23 εκατομμύρια τηλεθεατές παρακολούθησαν την τελετή ζωντανά στην τηλεόραση. Απέκτησαν τρία παιδιά: τον πρίγκιπα Τζορτζ, την πριγκίπισσα Σάρλοτ (μοιάζει εκπληκτικά με την προγιαγιά της, την εκλιπούσα βασίλισσα Ελισάβετ) και πρίγκιπα Λούις.

Διαβάστε επίσης: «Καρφιά» από Ζαχάροβα κατά Βρετανίας για την Κέιτ Μίντλετον – Η ατάκα για το… «νόβιτσοκ»

Νόβιτσοκ: Τι είναι ο νευροτοξικός παράγοντας που ήρθε ξανά στο προσκήνιο λόγω Ναβάλνι

El Pais: «Η πειραγμένη φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον βάζει τους Γουίνσδορ σε μπελάδες»

Κέιτ Μίντλετον: Νέα φωτογραφία με τον Γουίλιαμ μετά τον σάλο με την επεξεργασμένη εικόνα

Κέιτ Μίντλετον: «Την επεξεργάστηκα» – Η… παραδοχή για την «πειραγμένη» φωτογραφία

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter