Κέιτ Μίντλετον: Βγήκε από το νοσοκομείο μετά από δύο εβδομάδες

Κέιτ Μίντλετον: Βγήκε από το νοσοκομείο μετά από δύο εβδομάδες

Η Κέιτ Μίντλετον επέστρεψε στο Γουίνδσορ τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου, ύστερα από νοσηλεία 14 ημερών σε κλινική του Λονδίνου στο Μέριλμπον, όπου υποβλήθηκε σε εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας θα συνεχίσει να αναρρώνει από την επέμβαση στο σπίτι.

Η 42χρονη Κέιτ, δεν προβλέπεται να επιστρέψει στα βασιλικά της καθήκοντα πριν από το Πάσχα. Έχει ακυρώσει τις δημόσιες εμφανίσεις της, ενώ το ίδιο έχει κάνει και ο σύζυγός της, πρίγκιπας Γουίλιαμ.

Η ακριβής φύση της χειρουργικής επέμβασης στην οποία υποβλήθηκε, δεν έχει αποκαλυφθεί. Η Κέιτ διέμενε στο ίδιο νοσοκομείο με τον βασιλιά, ο οποίος την επισκέφθηκε πριν υποβληθεί σε επέμβαση για διευρυμένο προστάτη την Παρασκευή.

Η ανακοίνωση του Παλατιού για την Κέιτ Μίντλετον

Εκπρόσωπος του Παλατιού ανέφερε ότι «η πριγκίπισσα της Ουαλίας επέστρεψε στο σπίτι στο Γουίνδσορ για να συνεχίσει την ανάρρωσή της από το χειρουργείο», τονίζοντας ότι η κατάσταση της υγείας της βελτιώνεται. «Σημειώνει καλή πρόοδο» πρόσθεσε.

«Ο Πρίγκιπας και η Πριγκίπισσα θέλουν να πουν ένα τεράστιο ευχαριστώ σε ολόκληρη την ομάδα της Κλινικής του Λονδίνου, ειδικά στο αφοσιωμένο νοσηλευτικό προσωπικό, για τη φροντίδα που παρείχαν», δήλωσε, επισημαίνοντας ότι η οικογένεια «συνεχίζει να είναι ευγνώμων για τις ευχές που έχουν λάβει από όλο τον κόσμο».

«Η ζωή της ήταν σε πραγματικό κίνδυνο»

Νωρίτερα, δημοσίευμα της «Marca» προχώρησε σε αποκαλύψεις που σοκάρουν, γύρω από την υγεία της Κέιτ Μίντλετον, αναφέροντας ότι η ζωή της Πριγκίπισσας της Ουαλίας βρέθηκε σε κίνδυνο.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, σε εκπομπή της ισπανικής τηλεόρασης μεταδόθηκε η πληροφορία πως την αλήθεια γύρω από την κατάσταση της υγείας της Πριγκίπισσας δεν θα την μάθουμε ποτέ. Εκτός, φυσικά, και αν τα πράγματα δεν εξελιχθούν καλά, με το παλάτι τότε να μην έχει άλλη επιλογή από το να πει την αλήθεια.

Διαβάστε επίσης

Κέιτ Μίντλετον: Γιατρός εξηγεί τι επέμβαση μπορεί να έκανε – «Δεν πρόκειται για κάτι μικρό»

Κέιτ Μίντλετον: Ανησυχία για την κατάσταση της υγείας της – Η σοβαρή επέμβαση στην κοιλιά

Σοκ στη Βρετανία: Στο νοσοκομείο για επέμβαση στην κοιλιά η Κέιτ Μίντλετον, για προστάτη ο Βασιλιάς Κάρολος

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter