«Κεραυνοί» Πολάκη μετά από ανάρτηση βίντεο στο Facebook: Καταγγέλλει μπλοκάρισμα της ομιλίας του

«Κεραυνοί» Πολάκη μετά από ανάρτηση βίντεο στο Facebook: Καταγγέλλει μπλοκάρισμα της ομιλίας του

Πυρά προς πάσα κατεύθυνση εξαπολύει ο Παύλος Πολακης για ανάρτηση του, με την ομιλία του στη Βουλή, στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό.

Ο συντονιστής ΕΠΕΚΕ και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αφήνει αιχμές τόσο προς το Facebook, όσο και προς την ΝΔ κάνοντας λόγο για το «γνωστό υπόγειο στο Μοσχάτο».

Δείτε επίσης: Πολάκης: Τρεις εταιρείες παίρνουν ό,τι παίρνει το υπουργείο Υγείας για όλη την περίοδο (Video)

Συγκεκριμένα, ο Παύλος Πολάκης δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια εικονα με την ανάρτηση χρήστη που αναδημοσίευσε την ομιλία του καταγγελλοντας ότι την «μπλόκαραν», αλλά και μία δεύτερη εικόνα με το μήνυμα που εμφανίζεται σε όσους θέλουν να δουν το συγκεκριμένο ποστ.

Ο Παύλος Πολάκης, αναρτώντας και τις σχετικές ρυθμίσεις της ανάρτησης, σημειώνει ότι αυτή είναι δημόσια και ότι το μήνυμα που εμφανίζεται σε όσους πάνε να την δουν αναφέρει ότι: «Αυτό το περιεχόμενο δεν είναι διαθέσιμο αυτή τη στιγμή. Αυτό συνήθως συμβαίνει επειδή ο κάτοχος την κοινοποίησε μόνο σε μια μικρή ομάδα ατόμων, άλλαξε ποιος μπορεί να την βλέπει ή την διέγραψε».

«Ποιοι είναι οι αλητήριοι που ενώ η δημοσίευση (το βίντεο της ομιλίας μου στον προϋπολογισμό) είναι δημόσια εμφανίζεται αυτό το μήνυμα σε χιλιάδες που πάνε να το δουν!» αναφέρει χαρακτηριστικά στο ποστ ο Παύλος Πολάκης και τονίζει ρίχνοντας βολές προς την κυβέρνηση: «Είναι από την teleperformance ή από το γνωστό υπόγειο στο Μοσχάτο; Θα σας βρούμε…».

Διαβάστε επίσης – Πολάκης κατά κυβέρνησης: «Θέλετε να φάτε τα 13 εκ ευρώ που παίρνει το ΕΚΑΒ από τον ΕΟΠΥΥ» (Video)

Πολάκης: Να δημοσιοποιηθούν οι έρευνες της Επιτροπής Ανταγωνισμού για Τράπεζες και διυλιστήρια

Αποκάλυψη Πολάκη: Πώς τρώνε τα λεφτά στο ΕΚΑΒ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter