Κέρδισε τις εντυπώσεις ο Αρης, 2-1 τον Ολυμπιακό

Κέρδισε τις εντυπώσεις ο Αρης, 2-1 τον Ολυμπιακό
ΦΙΛΙΚΟ / ΑΡΗΣ - ΟΣΦΠ (MOTION TEAM)

Ο Άρης κέρδισε τις εντυπώσεις στο αποψινό (11/7) φιλικό στο «Κλ. Βικελίδης» καθώς νίκησε 2-1 τον Ολυμπιακό σε ένα ματς που τα πάντα έγιναν στο δεύτερο ημίχρονο.

Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες αναλώθηκαν σε παιχνίδι κέντρου με λίγες αξιόλογες προσπάθειες στο δημιουργικό κομμάτι. Ο Αρης έχασε μια πολύ καλή ευκαιρία στο 38’ με τον Πάλμα και οι Πειραιώτες απάντησαν στο επόμενο λεπτό με τον Ραντζέλοβιτς. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Πέδρο Μαρτίνς δεν είχε στην αποστολή τους παίκτες που ξεκίνησαν στη βασική ενδεκάδα του περασμένου Σαββάτου απέναντι στην Αλκμααρ (Βατσλίκ, Βρσάλικο, Σισέ, Σωκράτης, Ρέαμπτσιουκ, Κανέ, Μ. Καμαρά, Αγκιμπού, Μασούρας, Ζινκερνάγκελ, Ελ Αραμπί).

Στο 2ο ημίχρονο ο Ολυμπιακός απείλησε στο 47’ με τον Ανδρούτσο αλλά ο Κουέστα έδιωξε σωτήρια. Όμως μετά τις αλλαγές στο 62’ ο Αρης άρχισε να γίνεται επικίνδυνος και αφού απείλησε με σουτ του Καμάτσο στο 69’ που μπλόκαρε ο Τζολάκης, στο δίλεπτο 74’-75’ βρήκε ισάριθμες φορές δίχτυα! Αρχικά με διπλή προσπάθεια και σουτ ο Καμάτσο άνοιξε το σκορ και ένα λεπτό μετά, από λάθος διώξιμο του Μπα, ο Χατζηιωάννου έγραψε το 2-0. Το φιλικό πήρε φωτιά και ο Ολυμπιακός αντέδρασε και μείωσε στο 80’ με τον Τικίνιο μετά από ωραία προσπάθεια του Χασάν. Στο 86’ ο Καμάτσο με εντυπωσιακή προσπάθεια λίγο έλειψε να σκοράρει πάλι αλλά έσωσε εξίσου εντυπωσιακά ο Τζολάκης και στο 94’ φάουλ του Κούντε «έγλειψε» το οριζόντιο δοκάρι του Κουέστα και το 2-1 παρέμεινε ως το φινάλε.

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Εμπακατά (62’Οντουμπάτζου), Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Πίρσμαν (62’ Μαζικού), Ντουκουρέ (81’ Σγουρός), Ντιόπ (54’ Νταμπό), Ιτούρμπε (62’ Καμάτσο), Μαντσίνι, Πάλμα (62’ Χατζηιωάννου), Γκρέι (62’ Γκαρσία).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης, Ανδρούτσος, Μανωλάς, Μπα, Κίτσος (46’ Αβιλα), Μπουχαλάκης (67’ Κούντε), Εμβιλά, Καρβάλιο, Ραντζέλοβιτς (67’ Χασάν), Αμπουμπακάρ, Τικίνιο.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter