Κίνα: Εμφανίστηκε η τενίστρια Πενγκ Σουάι βάζοντας τέλος στις φήμες για τη ζωή της

Κίνα: Εμφανίστηκε η τενίστρια Πενγκ Σουάι βάζοντας τέλος στις φήμες για τη ζωή της

Τέλος στα όποια σενάρια γύρω από την κατάσταση της υγείας της βάζει η Σουάι Πενγκ καθώς ο πρόεδρος της ΔΟΕ, Τόμας Μπαχ επικοινώνησε μαζί της μέσω βιντεοκλήσης.

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας η τενίστρια δήλωσε ότι είναι ασφαλής και καλά στην υγεία της, ωστόσο ζήτησε να σεβαστούν την προσωπική της ζωή.

Νωρίτερα στη δημοσιότητα κυκλοφόρησαν άλλα δύο βίντεο. Στο ένα φαίνεται να δειπνεί σε εστιατόριο και στο άλλο να είναι ανάμεσα στους καλεσμένους των Fila Kids Junior Challenger Finals, ντυμένη με σκούρο μπλε σακάκι και λευκό παντελόνι και να υπογράφει αυτόγραφα για τα παιδιά.

 

Στις αρχές Νοεμβρίου η Πενγκ Σουάι είχε καταγγείλει μέσω Facebook ότι το 2018 είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά από τον πρώην αντιπρόεδρο της κινεζικής κυβέρνησης, Ζανγκ Γκαολί, έναν από τους 7 ισχυρότερους πολιτικούς της Κίνας.

Από τότε η αθλήτρια δεν είχε εμφανιστεί ούτε είχε μιλήσει, ενώ η ανάρτησή της διαγράφηκε πολύ γρήγορα.

Παγκόσμιοι φορείς έχουν εκφράσει την ανησυχία τους, με την Ένωση γυναικών Αντισφαίρισης να απειλεί να αποσύρει τα τουρνουά από την Κίνα.

Η εκπρόσωπος της Ένωσης δήλωσε ότι οι φωτογραφίες και τα βίντεο που εμφανίστηκαν παραμένουν ανεπαρκή και ανταποκρίνονται στις αρχές της Ένωσης.

Οι ΗΠΑ και η Μεγάλη Βρετανία έχουν ζητήσει στοιχεία για το που βρίσκεται η τενίστρια.

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter