Κοινωνικός Τουρισμός: Μέχρι πότε μπορούν να υποβληθούν ενστάσεις

Κοινωνικός Τουρισμός: Μέχρι πότε μπορούν να υποβληθούν ενστάσεις

Δικαιούχοι και οι πάροχοι που υπέβαλαν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα της ΔΥΠΑ έχουν το δικαίωμα να υποβάλλουν ένσταση (μία και μοναδική) κατά των αποτελεσμάτων του «Κοινωνικού Τουρισμού».

Μέχρι πότε μπορεί να υποβληθεί ένσταση

Σύμφωνα με τον διοικητή της ΔΥΠΑ, Σπύρο Πρωτοψάλτη που μίλησε στην ΕΡΤ το εν λόγω δικαίωμα ισχύει από σήμερα Δευτέρα 11 Ιουλίου και ώρα 15:00 μέχρι και την Τετάρτη 13 Ιουλίου και ώρα 18:00.

Η ένσταση υποβάλλεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης (gov.gr) στη διεύθυνση: https://www.gov.gr/ipiresies/ergasia-kai-asphalise/anergia

Πέρυσι έγιναν 20.000 ενστάσεις και χρειάστηκαν τρεις εργάσιμες ημέρες για την επεξεργασία τους, είπε ο κ. Πρωτοψάλτης.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας των ενστάσεων, θα βγουν οι οριστικοί πίνακες, ώστε να μπορούν οι δικαιούχοι να επικοινωνήσουν απευθείας με τα καταλύματα για να κλείσουν τις διακοπές τους, είπε.

Οι προσωρινοί πίνακες δικαιούχων αφορούν σε 300.000 επιταγές κοινωνικού τουρισμού. Σημειώνεται ότι φέτος υποβλήθηκαν περισσότερες από 532.000 αιτήσεις για σχεδόν 1 εκατ. επιταγές, σημειώνοντας ρεκόρ εκδήλωσης ενδιαφέροντος, ενώ 1.500 τουριστικά καταλύματα δήλωσαν συμμετοχή.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter