Κολωνός – 12χρονη: Πανό στην Ακρόπολη ενάντια σε τράφικινγκ και συγκάλυψη – Προσαγωγές από ΕΛΑΣ

Κολωνός – 12χρονη: Πανό στην Ακρόπολη ενάντια σε τράφικινγκ και συγκάλυψη – Προσαγωγές από ΕΛΑΣ

Το πρωί του Σαββάτου αλληλέγγυοι προέβησαν σε μια κίνηση ανάδειξης των ευθυνών του κράτους για τα φαινόμενα τράφικινγκ και συγκάλυψης κυκλωμάτων μαστροπείας, αναρτώντας πανό στον βράχο της Ακρόπολης.

Η αστυνομία προχώρησε σε προσαγωγές ατόμων από φεμινιστικές οργανώσεις, αλλά λίγη ώρα αργότερα όλα τα άτομα αφέθηκαν ελεύθερα.

Το πανό έγραφε: “GR STATE MAFIA HUMAN TRAFFICKING”

Το μήνυμα των διοργανωτών της δράσης στην Ακρόπολη για τη 12χρονη:

Στα φώτα και τη λάμψη της τουριστικής σεζόν που ξεκινάει ανεβαίνουμε στο “λίκνο του πολιτισμού” για να ακουστούμε σε όλη την πόλη. Να μάθουν όλες και όλοι ότι σε αυτή την πόλη, σε μια φτωχογειτονιά ένα κορίτσι 12 χρονών βιαζόταν και εκδιδόταν κατ’ εξακολούθηση από έναν επιφανή επιχειρηματία στον Κολωνό με διασυνδέσεις στην εξουσία, την κυβέρνηση, την περιφέρεια, το Δήμο, την αστυνομία, την εκκλησία. Η αδιαφορία του Ελληνικού Κράτους για την φροντίδα της επιζώσας, την φύλαξη της, την ψυχοκοινωνική της στήριξη είναι τόσο απούσα που κάνει τους πάντες να θεωρούν ότι το Κράτος όχι απλά συγκαλύπτει αλλά περιπλέκεται πολυτρόπως με τέτοιου είδους κυκλώματα. Η υπόθεση greek mafia, η υπόθεση της Ηλιούπολης και μια σειρά ακόμα υποθέσεων δείχνουν ότι στο Ελληνικό Κράτος βιαστές και μαστροποί έχουν άσυλο και τα θύματα τιμωρούνται που μίλησαν.

Κάτω τα χέρια σας από τη 12χρονη επιζώσα.
Αλληλεγγύη στη 12χρονη.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter