Κως: «Δεν χτυπούσαν το βρέφος οι γονείς του», λέει η γιαγιά – Τι αναφέρει για τους μώλωπες

Κως: «Δεν χτυπούσαν το βρέφος οι γονείς του», λέει η γιαγιά – Τι αναφέρει για τους μώλωπες

«Βρέφη είναι, παίζουν», ξεσπά η γιαγιά του μωρού που πέθανε αιφνίδια στην Κω, μιλώντας στον Alpha και επιμένει ότι οι γονείς του δεν το χτυπούσαν και ότι αυτός ήταν ο λόγος που είχε μώλωπες πάνω του.

Ωστόσο, γείτονες του ζευγαριού ανέφεραν πώς πολλές φορές είχαν δει την 20χρονη μητέρα χτυπημένη, ενώ αρκετές είναι οι μαρτυρίες και για καυγάδες του ζευγαριού,«Ο άντρας της την κακοποιούσε. Κάποιες φορές την είχαμε δει στη γειτονιά να φέρει και η ίδια μώλωπες, σημάδια τα οποία δεν δικαιολογούσε», ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας.

Η γιαγιά του παιδιού αναφέρει πως το παιδί δεν το χτυπούσαν οι γονείς του, και πως οι μώλωπες ήταν από το παιχνίδι με το μεγαλύτερο αδερφάκι του, ηλικίας 3 χρονών.

Όσον αφορά το θάνατο του βρέφος, το Σάββατο 20 Απριλίου λίγο πριν τις 20:00 η μητέρα διαπίστωσε πως το βρέφος δεν έχει τις αισθήσεις του και κάλεσε το ΕΚΑΒ. Το ασθενοφόρο έφτασε στις 20:25 και επτά λεπτά αργότερα, μεταφέρθηκε το βρέφος στο νοσοκομείο, όπου στις εννέα παρά τέταρτο διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο ιατροδικαστής που εξέτασε το βρέφος στην Ρόδο δεν διαπίστωσε ίχνη σεξουαλικής κακοποίησης και έκρινε ότι ο θάνατος προήλθε από ασφυξία λόγω της άπεπτης τροφής.Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές αιτία θανάτου είναι ο πνιγμός πιθανότατα από τηγανιτές πατάτες που κατανάλωσε, ενώ δεν προκύπτει σεξουαλική κακοποίηση.
Επίσης, ότι οι εκδορές, που αυτό έφερε, προέρχονται πιθανώς από παλαιότερα χτυπήματα.

Οι γονείς ηλικίας 20 και 21 ενός ετών κρατούνται για θανατηφόρα έκθεση και έχουν πάρει προθεσμία για να απολογηθούν.

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ για Χριστοφιλοπούλου: Επιβεβαιώνει τον τυχοδιωκτισμό Μητσοτάκη ακόμα και στα ευαίσθητα εθνικά ζητήματα

Χάος στα δικαστήρια Βόλου με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου: Μήνυσε τον δικαστή – «Παίρνετε εντολές από τον Μπέο» (Video)

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter