Κώστας Καπετάνος: «Ο Άρης μου χρωστά 300.000 ευρώ – Μου έκαναν έξωση από το σπίτι»

Κώστας Καπετάνος: «Ο Άρης μου χρωστά 300.000 ευρώ – Μου έκαναν έξωση από το σπίτι»

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής Κώστας Καπετάνος μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για την έξωση που του έγινε από το σπίτι του, ενώ η ΠΑΕ Άρης του οφείλει από δεδουλευμένα 300.000 ευρώ!

«Ο Άρης μου χρωστά γύρω στις 300.000 ευρώ. Μέσα στις γιορτές ήρθαν και μου πήραν το σπίτι και το έδωσαν σε άλλον ιδιώτη. Κάναμε γιορτές εκτός σπιτιού. Μου το πήραν για 100.000 ευρώ», ανέφερε αρχικά ο Κ. Καπετάνος, ο οποίος πρόσθεσε: «Μου χρωστάνε λεφτά εδώ και μία δεκαετία. Από το 2013. Είμαστε στα δικαστήρια. Έχουμε πάνω από τρεις αποφάσεις που μας δικαιώνουν και δεν έχουμε πληρωθεί ακόμα».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε γενικότερα στο πρόβλημα της μη καταβολής δεδουλευμένων από ΠΑΕ σε ποδοσφαιριστές:

«Πρώην ποδοσφαιριστές μένουν στη Θεσσαλονίκη και τους απειλούν. Φοβούνται να βγουν μπροστά για να ζητήσουν τα δεδουλευμένα τους. Είχαμε αυτοκτονίες στο παρελθόν. Δεν γίνεται να παίζουν ποδόσφαιρο σε τέτοιες ομάδες κι αυτές να μην πληρώνουν. Δεν γίνεται ΕΠΟ και κυβέρνηση να μην είναι μαζί μας. Είναι πολλές οι περιπτώσεις ποδοσφαιριστών. Που είναι η Ομοσπονδία; Πρέπει να ρωτήσει τις ομάδες που χρωστάνε. Πρέπει να μας δώσουν τα λεφτά μας. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν εφαρμόζονται οι νόμοι στο ποδόσφαιρο.

Φταίνε και οι μεγάλες ομάδες. Δεν γίνεται να παίζουν στο πρωτάθλημα ομάδες, αν δεν μπορούν να πληρώσουν. Ο Άρης κάνει μεταγραφές με τα λεφτά τα δικά μου, του Παπαστεριανού, του Παπαζαχαρία κ.ο.κ. Από τον ΠΣΑΠΠ μας λένε ότι θα κάνουν ενέργειες, αλλά δεν έχει γίνει κάτι. Για εμάς ο ΠΣΑΠΠ έχει τελειώσει. Λειτουργούμε μόνοι μας, ανεξάρτητα. Δεν είπα τίποτα στην οικογένεια μου μέχρι να περάσουν οι γιορτές. Δεν έχω κάποια επαφή με τον κ. Καρυπίδη. Ίσως να μην γνωρίζει ότι ο Άρης χρωστάει».

Καταλήγοντας, ο Καπετάνος ανέφερε ότι «αναγκάστηκα να επιστρέψω στην Πτολεμαϊδα στο πατρικό μου σπίτι, έως ότου βρεθεί μια λύση. Προς το παρόν με φιλοξενούν οι γονείς μου. Aπ’ όσο ξέρω η FIFA θα στείλει χαρτί στην ΕΠΟ προκειμένου να τελειώσει αισίως το θέμα».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter