Κρήτη: Χτυπά και πάλι η καρδιά του μόλις έξι μηνών βρέφους που έπαθε ανακοπή

Κρήτη: Χτυπά και πάλι η καρδιά του μόλις έξι μηνών βρέφους που έπαθε ανακοπή

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα στο ΕΚΑΒ για ένα μωράκι, μόλις έξι μηνών, που υπέστη ανακοπή και έπρεπε τάχιστα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ηρακλείου, με το μωρό να μεταφέρεται αρχικά στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και συνοδεία γιατρού.

Από την πρώτη στιγμή, γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες προκειμένου το μωράκι να κρατηθεί στη ζωή, ενώ λίγες ώρες αργότερα μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου καθώς θεωρήθηκε επιβεβλημένη η παραμονή του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Τελικά, η καρδούλα του μικρού βρέφους χτύπησε και πάλι. Όπως ανέφερε, μιλώντας στο neakriti.gr ο Αναπληρωτής Διοικητής του Βενιζέλειου, Γιώργος Μοσχοβάκης, το βρέφος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο χωρίς αναπνοή και σφυγμό, με τους γιατρούς και ολόκληρο το προσωπικό του νοσοκομείου να δίνουν «μάχη» για τη σωτηρία του μικρού κοριτσιού

Το βρέφος, αφότου ανένηψε, μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου και συγκεκριμένα στη Μονάδα Εντατικής Παίδων, όπου η εξέλιξη της υγείας του θα παρακολουθείται στενά από τους γιατρούς.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter