Κρήτη: 12χρονος μετέτρεψε το σπίτι του σε Χριστουγεννιάτικο χωριό – «Μου πήρε δύο εβδομάδες» (Photos)

Κρήτη: 12χρονος μετέτρεψε το σπίτι του σε Χριστουγεννιάτικο χωριό – «Μου πήρε δύο εβδομάδες» (Photos)

Ένας 12χρονος από την Κρήτη, αγαπάει τόσο πολύ τα Χριστούγεννα, που για εκείνον ο χριστουγεννιάτικος στολισμός δεν είναι μια απλή υπόθεση.

Συγκεκριμένα, ο 12χρονος Νικηφόρος, για ακόμη μία χρονιά επιμελήθηκε μόνος του τον στολισμό και μετέτρεψε το σπίτι του στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη στα Χανιά σε… χριστουγεννιάτικο χωριό, εντυπωσιάζοντας με το αποτέλεσμα.

Διαβάστε επίσης: Εορταστικό ωράριο 2023: Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα την παραμονή των Χριστουγέννων

Δέντρα, Άγιοι Βασίληδες και χιλιάδες λαμπάκια κοσμούν ένα από τα πιο στολισμένα σπίτια στην Κρήτη, αν όχι και το πιο στολισμένο.

«Μου πήρε δύο εβδομάδες να το στολίσω και συμπληρώνω όλο και περισσότερα κάθε μέρα. Μου αρέσουν πάρα πολύ τα Χριστούγεννα και κάθε χρόνο περιμένω να έρθουν» ανέφερε στο Creta24, ο Νικηφόρος.

Ο ίδιος, έχει τόσο μεράκι που κατασκευάζει φάτνες, στεφάνια, μπάλες και επισκευάζει μέχρι και… τα καμένα λαμπάκια σύμφωνα με το τοπικό Μέσο.

Ο Νικηφόρος μάλιστα, δεν στολίζει μονάχα τα Χριστούγεννα, αλλά διακοσμεί μοναδικά το σπίτι του και το Πάσχα, το Καλοκαίρι αλλά και την περίοδο του Halloween.

Ασχολείται με τις κατασκευές από πολύ μικρός και όταν μεγαλώσει θέλει να γίνει διακοσμητής ή να ανοίξει ένα κατάστημα με διακοσμητικά είδη, για όλες τις γιορτές και τις εποχές.

Ο Νικηφόρος μάλιστα, φαίνεται πως παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει κάνει ήδη τα πρώτα βήματα της καριέρας του, καθώς έχει στολίσει δύο μαγαζιά στα Χανιά!

«Ο Νικηφόρος είναι ένα χαρισματικό παιδί, ταλαντούχο με δημιουργικό μυαλό. Από 2 ετών ξεκίνησε να διακοσμεί και να κάνει χειροποίητες δημιουργίες. Είμαι πολύ υπερήφανη για αυτόν. Κάθε χρόνο θέλει όλο και περισσότερα λαμπάκια. Στον ελεύθερο χρόνο του κάνει μόνο κατασκευές και χειροποίητες δημιουργίες» ανέφερε η μητέρα του.

Δείτε τις φωτογραφίες του Creta24:

Διαβάστε επίσης: Τι καιρό θα κάνει τα Χριστούγεννα – Η πρόγνωση της ΕΜΥ για τις επόμενες ημέρες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter