Κυριάκος Μητσοτάκης, ο «Κήρυκας» του χρωστάω και δεν πληρώνω, στο Documento που κυκλοφορεί την Κυριακή

Κυριάκος Μητσοτάκης, ο «Κήρυκας» του χρωστάω και δεν πληρώνω, στο Documento που κυκλοφορεί την Κυριακή

Ο «Κήρυκας» του χρωστάω και δεν πληρώνω. Διευκολύνσεις κατά συρροή και εξακολούθηση. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αντί να αποπληρώσει το σκανδαλώδες δάνειο για τον «Κήρυκα Χανίων», πέτυχε νέα ευνοϊκή ρύθμιση.

Η μέθοδος του μπαταχτσή πολιτική επιλογή για τη Νέα Δημοκρατία και τον αρχηγό της. Τι (δεν) απάντησε η ΝΔ στο ερώτημα που απηύθυνε το Documento για τη ρύθμιση των δανείων του προέδρου της.

-Τη Δευτέρα στη Βουλή η συμφωνία των Πρεσπών. Ώρα της κρίσης για τους ΑΝΕΛ και τον Πάνο Καμμένο. Η ΝΔ χαμένη στα σενάρια για πρόταση δυσπιστίας. Φουρτούνες και παζάρια σε ΠΟΤΑΜΙ και ΔΗΜΑΡ.

-Νίκος Μανιαδάκης: Δυο νέα πορίσματα καίνε τον Money-dakis της Novartis

-Και νέα υπόθεση Ηριάννας με 19χρονο. Η συγκλονιστική συνέντευξη της Ρομπέρτα Ρούτση, μητέρας του 19χρονου που είναι προφυλακισμένος εδώ και επτά μήνες κατηγορούμενος, χωρίς στοιχεία, για συμμετοχή σε επεισόδια στα Εξάρχεια.

-Πυρετός στη «μικρή» Αριστερά εν όψει εκλογών. Αναλυτικό ρεπορτάζ για τις συμμαχίες και τις μοναχικές διαδρομές. Πώς το ποσοστό της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς θα έχει αντίκτυπο στη διαμόρφωση του εκλογικού χάρτη.

-Εμπορία ανθρώπων. Έρευνα σοκ για την ταχύτερα αναπτυσσόμενη «βιομηχανία».

-Σύνταξη και για όσους χρωστάνε σε ΟΑΕΕ και ΟΓΑ. Τι θα περιλαμβάνει η ρύθμιση ανάσα για 70.000 ασφαλισμένους που δεν μπορούν να βγουν στη σύνταξη λόγω χρεών.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

-Άννα Κορακάκη: Ούτε έντομο δεν μπορεί να σκοτώσω. Η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια της χρονιάς για το 2018 αποκαλύπτεται στο Documento και τονίζει ότι «στη σκοποβολή κερδίζει το πιο δυνατό μυαλό»

-Χαλούκ Ουνάλ: « Το ISIS είναι το τέρας του Φρανκεστάιν». Ο Τούρκος σκηνοθέτης μιλάει για το ντοκιμαντέρ του «Η Ιστορία της Jiyan», την πρώτη ταινία που καταπιάνεται με την «Επανάσταση των Γυναικών» στο Κομπάνι.

-Μαρία Ευθυμίου: «Οι εμφύλιοι ταλάνισαν τον τόπο». Ιστορικός μιλά με αφορμή την εκδήλωση «Από τον Καραΐσκάκη στο “Καραΐσκάκη”: η μάχη του Φαλήρου και ο θάνατος του Καραϊσκάκη».

-Κυριάκος Χατζηιωάννου: «Οι ερωτικές μας ανάγκες εξαρτώνται από την τεχνολογία». Ο γνωστός χορογράφος για την δική του ωδή στον έρωτα. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter