Κύρτσος: Στο συνέδριο της ΝΔ κατέρρευσε η ευρωπαϊκή βιτρίνα και αναδείχθηκε ο Ορμπανισμός Μητσοτάκη

Κύρτσος: Στο συνέδριο της ΝΔ κατέρρευσε η ευρωπαϊκή βιτρίνα και αναδείχθηκε ο Ορμπανισμός Μητσοτάκη

Καταπέλτης στον απολογισμό του για το Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας ο ευρωβουλευτής του Renew Europe, Γιώργος Κύρτσος.

Σε ανάρτησή του στο «Χ» αναφέρει ότι κατέρρευσε με πάταγο η ευρωπαϊκή βιτρίνα της Νέας Δημοκρατίας και αναδείχθηκε ο Ορμπανισμός του Κυριάκου Μητσοτάκη. Σημειώνει τις οικονομικές αποτυχίες που φέρνουν την Ελλάδα δεύτερη από το τέλος στην Ε.Ε.

Υπογραμμίζει παράλληλα πως η Νέα Δημοκρατία δεν εγγυάται ευρωπαϊκή πορεία, με την υπονόμευση του κράτους δικαίου, το σκάνδαλο Ασημακοπούλου και τις διακοπές της φον ντερ Λάιεν στη βίλα του Μητσοτάκη.

Η ανάρτηση του Γιώργου Κύρτσου:

Στο συνέδριο της ΝΔ κατέρρευσε με πάταγο και η ευρωπαϊκή βιτρίνα της ΝΔ. Ανώτατα στελέχη της επιτέθηκαν μέχρι και στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στηρίζοντας τον Ορμπανισμό Μητσοτάκη. Τα περί οικονομικής απογείωσης και ευρωπαϊκής οικονομικής πρωτοπορίας, δεν πείθουν κανέναν μετά τα στοιχεία της Eurostat που βγάζουν την Ελλάδα δεύτερη φτωχότερη χώρα της ΕΕ. Η ΝΔ δεν εγγυάται ευρωπαϊκή πορεία, εγγυάται χαμένες ευκαιρίες. Βέμπερ και φον ντερ Λάιεν δεν μπόρεσαν να στηρίξουν την ραγισμένη ευρωπαϊκή βιτρίνα του Μητσοτάκη, η απήχησή τους χάθηκε μεταξύ κάλυψης της υπονόμευσης του κράτους δικαίου από Μητσοτάκη, προβολής της Ασημακοπούλου από το ΕΛΚ και διακοπών της φον ντερ Λάιεν στη βίλα Μητσοτάκη..

 

Διαβάστε επίσης:

Βουλή… πλην Λακεδαιμονίων; – Οι ισορροπίες τρόμου και τα 3+1 σενάρια αν κηρυχτούν έκπτωτοι οι «Σπαρτιάτες»

Ρένα ∆ούρου στο Documento: «Επικίνδυνη η µυστική διπλωµατία Μητσοτάκη»

Δημοσκόπηση: Ελάχιστοι πιστεύουν τον Μητσοτάκη για τα Τέμπη και τα «συμφέροντα» που δήθεν τον πολεμούν

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter