Λαμία: Στο 90’ την ισοφάρισε και «τσίμπησε» βαθμό ο Παναιτωλικός

Λαμία: Στο 90’ την ισοφάρισε και «τσίμπησε» βαθμό ο Παναιτωλικός

Όρθιος στάθηκε στη Λαμία ο Παναιτωλικός αποσπώντας ένα πολύτιμο βαθμό από την τοπική ομάδα. Το τελικό 2-2 διαμορφώθηκε στην εκπνοή του αγώνα με σκόρερ τον Ιβάν Βαρόνε.

Οι γηπεδούχοι ήθελαν να πετύχουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα και μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι. Στο 9’ είχαν δοκάρι με τον Μανουσάκη, ενώ στο επόμενο λεπτό άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά του Μαζουλουξή (1-0).

Ο Παναιτωλικός αντέδρασε και ισοφάρισε με ένα εξαιρετικό σουτ του Ντουάρτε έξω από την περιοχή (1-1). Συνέχισε μάλιστα να πιέζει για ένα δεύτερο γκολ και έχασε ευκαιρίες με τους Ντίας (48’) και Αντέτζο (54’).

Η Λαμία, ωστόσο, πήρε και πάλι προβάδισμα στο σκορ. Στο 66’, μετά από μία φάση διαρκείας, ο Νούνιες νίκησε τον Ροντρίγκες (2-1). Στο ξεκίνημα της φάσης ο σκόρερ είχε και δοκάρι.

Οι παίκτες του Γ. Αναστασίου αντέδρασαν και πάλι, αλλά ήταν άστοχοι. Εχασαν ευκαιρίες με τον Λούι στο 73’ και με τον Βέργο στο 76’, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 90’. Ο Μπαρμπόσα εκτέλεσε φάουλ και ο Βαρόνε με το γόνατο έσπρωξε την μπάλα στα δίκτυα (2-2).

Ο Τ. Σιδηρόπουλος έδειξε κίτρινη κάρτα στους Μανούσο, Αντέτζο, Γκόλεμιτς, Βαρόνε.

ΛΑΜΙΑ: Σαράνοφ, Βύντρα, Άνχελ Μαρτίνεθ, Αντέτζο, Μαζουλουξής, Τρούμπουλος (58’ Γκόλεμιτς), Νούνιες, Τιρόνε (74’ Σαραμαντάς), Ρόμανιτς (81’ Τσούκαλος), Μανουσάκης (57’ Προβυδάκης), Μανούσος (74’ Αραμπούλι).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Ροντρίγκες, Λούι (81’ Μόρσεϊ), Χουχούμης, Βργκοτς, Κορνέλιους (87’ Μπαρμπόσα), Τσιγγάρας, Φλόρες (81’ Καρέλης), Βαρόνε, Ντουάρτε, Ντίας (90’ Αντούνες), Βέργος (94’ Μπελεβώνης).

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter