Λάμψιας: Η πολυετής αργομισθία στον ΟΑΕΔ που έχασε επί ΣΥΡΙΖΑ και η αθλιότητα κατά Τσίπρα

Λάμψιας: Η πολυετής αργομισθία στον ΟΑΕΔ που έχασε επί ΣΥΡΙΖΑ και η αθλιότητα κατά Τσίπρα

Με απαράδεκτους χαρακτηρισμούς στα όρια της πολιτικής ύβρεως τοποθετήθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΙ ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Λάμψιας σε μια άγαρμπη προσπάθειά του να επιτεθεί στον ΣΥΡΙΖΑ εκτοξεύοντας λάσπη ότι δήθεν στελέχη του κόμματος ήταν υπέρ της 17 Νοέμβρη και της τρομοκρατίας αλλά και χυδαίες κατηγορίες κατά του Αλέξη Τσίπρα περί «αντιγραφής» του ΠΑΣΟΚ και του Ανδρέα Παπανδρέου, οδηγώντας μάλιστα σε παρέμβαση στον «αέρα» της εκπομπής της εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Πόπης Τσαπανίδου αλλά και την αποχώρηση από το πάνελ του Γιώργου Τσίπρα.

Απίστευτη αθλιότητα Λάμψια για δήθεν σχέση ΣΥΡΙΖΑ και 17Ν – Αποχώρηση Γ. Τσίπρα και παρέμβαση Τσαπανίδου

Ωστόσο καλύτερα να μη μιλάει για όλα αυτά ένας άνθρωπος που όλα αυτά τα χρόνια στηρίζει απροκάλυπτα τη γραμμή της ΝΔ και τον Κ. Μητσοτάκη και που επί πολλά έτη ήταν σε αργομισθία λαμβάνοντας έξτρα μισθό από το δημόσιο.

Όπως άλλωστε είχε αποκαλύψει το Documento από το 2019, ο Π. Λάμψιας, το όνομα του οποίου υπήρχε (αν και ο ίδιος το αρνήθηκε) και στη λίστα Λαγκάρντ, προσλήφθηκε στο δημόσιο το μακρινό 1989. Το πόσες φορές πάτησε από τότε το πόδι του στον ΟΑΕΔ είναι άγνωστο, αν και η απουσία του, ήταν επί χρόνια αισθητή. Αυτός άλλωστε ήταν και ο λόγος που στις αρχές του 2015 η τότε διοικήτρια του ΟΑΕΔ, Μαρία Καραμεσίνη, επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, του επέβαλε ποινή αργίας, ενώ παραπέμφθηκε και στο πειθαρχικό όργανο του υπουργείου Εργασίας, το οποίο επικύρωσε την ποινή θέτοντάς τον σε αργία για έναν χρόνο.

Τελικά περίπου στο τέλος του 2018, ο Π. Λάμψιας σταμάτησε να λαμβάνει τον μισθό του κατόπιν σχετικής απόφασης του ΟΑΕΔ. Το όνομά του ήταν και σε μια σειρά από λίστες με ονόματα υπαλλήλων που λαμβάνουν χρήματα ακόμη και για υπερωριακή εργασία ως μέρος του μισθού τους.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter