Η εισήγηση του Κυρ. Μητσοτάκη στο πρώτο υπουργικό συμβούλιο και οι… μπλε φάκελοι (Video)

Η εισήγηση του Κυρ. Μητσοτάκη στο πρώτο υπουργικό συμβούλιο και οι… μπλε φάκελοι (Video)

Το τηλεοπτικό «σόου» της πρώτης τετραετίας διακυβέρνησης Μητσοτάκη με τους περιβόητους «μπλε φακέλους» στους υπουργούς και μία επικοινωνιακή «πρώτη πανηγυρική εισήγηση» του Κυριάκου Μητσοτάκη έκανε στο σημερινό πρώτο υπουργικό συμβούλιο της νέας κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας στο Μέγαρο Μαξίμου.

Δείτε επίσης: Πρώτη… παράσταση της νέας κυβέρνησης Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου

«Πολλοί σχηματισμοί στη Βουλή δεν σημαίνουν κατ’ ανάγκη δημοκρατική πολυφωνία. Μπορεί να προκαλούν πολιτική κακοφωνία», υποστήριξε ο πρωθυπουργός και είπε μεταξύ άλλων: «Ξέρετε καλά τις τέσσερις πολιτικές μας κατευθύνσεις: καλύτερο μισθοί, καλύτερη δουλειά, καλύτερο κράτος, καλύτερη ζωή σε μια ισχυρή Ελλάδα», τόνισε ο πρωθυπουργός.

Εν συνεχεία αναφέρθηκε στους περιβόητους «μπλε φακέλους»: «Στους μπλε φακέλους που παραλάβατε, υπάρχουν συνολικά 120 μεταρρυθμίσεις, 79 ορόσημα του Ταμείου Ανάκαμψης και 959 επιχειρησιακές δράσεις».

Είπε, ακόμα: «Το υπουργείο Οικονομικών βρίσκεται στην καρδιά του σχεδιασμού μας για τη δεύτερη τετραετία. Χωρίς μια οικονομία που δεν αναπτύσσεται γρήγορα, δεν υπάρχει ευημερούσα κοινωνία και η ανάπτυξη είναι και αυτή που καταπολεμά τη μεγαλύτερη κοινωνική αδικία, που δεν είναι άλλη από την ανεργία».

Δείτε την τοποθέτηση του Κυρ. Μητσοτάκη:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter