Λίβερπουλ: Πρόστιμο 30.000 λιρών στον Κλοπ για λεκτική επίθεση σε διαιτητή

Λίβερπουλ: Πρόστιμο 30.000 λιρών στον Κλοπ για λεκτική επίθεση σε διαιτητή

Ακριβά του κόστισε η «έκρηξη», καθώς ο Γιούργκεν Κλοπ καλείται να πληρώσει το πρόστιμο των 30.000 λιρών (34.610 ευρώ) που του επιβλήθηκε από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αγγλίας (FA). Πιο συγκεκριμένα, στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι, ο Γερμανός τεχνικός έχασε την ψυχραιμία του και επιτέθηκε φραστικά τόσο στον βοηθό διαιτητή όσο και στον διαιτητή Άντονι Τέιλορ.

«Επιβλήθηκε πρόστιμο 30.000 λιρών στον Γιούργκεν Κλοπ για παραβίαση του Κανονισμού Ε3 της FA κατά τη διάρκεια του αγώνα της Premier League της Λίβερπουλ εναντίον της Μάντσεστερ Σίτι την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022», ανέφερε η FA σε ανακοίνωσή της. «Ο μάνατζερ αποδέχτηκε ότι η συμπεριφορά του στο 86ο λεπτό ήταν ακατάλληλη», πρόσθεσε.

Μπορεί να είναι ένας… έντονος χαρακτήρας αλλά αυτή την φορά ξέφυγε από τα όρια και τιμωρήθηκε για παραβίαση του κανόνα Ε3 της FA, ο οποίος αφορά «σχόλια που είναι ακατάλληλα, που φέρνουν το παιχνίδι σε ανυποληψία, τα οποία είναι απειλητικά, υβριστικά, απρεπή ή προσβλητικά».

Ο Κλοπ αποβλήθηκε, αντικρίζοντας την κόκκινη κάρτα και πήρε τον δρόμο προς τα αποδυτήρια πριν την λήξη του αγώνα, όμως μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης ζήτησε συγγνώμη για την αντίδραση που είχε αλλά και τα σχόλια που απηύθυνε με έντονο ύφος.

Μετά τη νίκη επί της Σίτι (1-0), ο Κλοπ είπε ότι πήγε να δει τον διαιτητή Άντονι Τέιλορ και «του μίλησε ήρεμα» για το πώς βίωσε τον αγώνα. «Όλο το παιχνίδι με οδήγησε σε αυτό. Ήταν ένα πολύ, πολύ έντονο παιχνίδι με πολλές αποφάσεις που δεν καταλάβαμε, τόσο εμείς όσο και το προπονητικό επιτελείο της Σίτι. Αυτό για μένα ήταν σαν μια σταγόνα που έκανε τον ποτήρι να ξεχειλίσει. Δεν είμαι ευχαριστημένος με την αντίδρασή μου, αλλά έτσι ήταν και το είδαν όλοι».

Η απόφαση της Ομοσπονδίας έρχεται μετά την μεγάλη νίκη της Λίβερπουλ επί του Άγιαξ με 3-0 στην 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του UEFA Champions League, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στην φάση των «16» της διοργάνωσης.

Πηγή: BBC

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
29/04/2024, 16:32
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter