Λουτσέσκου: «Ιστορική στιγμή για τον ΠΑΟΚ το ματς με την Μαρσέιγ»

Λουτσέσκου: «Ιστορική στιγμή για τον ΠΑΟΚ το ματς με την Μαρσέιγ»

Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου, μίλησε σε ιστοσελίδα της χώρας του για την πορεία της ομάδας του ενόψει και των κρίσιμων αγώνων με την Μαρσέιγ. Οι δηλώσεις έγιναν με αφορμή την  ανάδειξη του σε «προπονητή του μήνα» για τον Μάρτιο σε σχετική ψηφοφορία της ρουμάνικης ιστοσελίδας.

Οι δηλώσεις Λουτσέσκου:

«Εχουμε την ευκαιρία να παίξουμε για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου σε τρεις διοργανώσεις: το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και τα προημιτελικά του Europa Conference League. Πάνω από όλα όμως ο ΠΑΟΚ γίνεται ξανά σιγά-σιγά μια ανίκητη ομάδα. Παίζουμε με την Μαρσέιγ για τα προημιτελικά μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης σε μια ιστορική στιγμή για τον ΠΑΟΚ. Δε θέλω να τολμήσω να πω τι μπορεί να κερδίσουμε αλλά είναι ξεκάθαρο ότι από μια άποψη είναι κοντά σε αυτό που καταφέραμε προηγούμενα χρόνια»

«Τα αποτελέσματα του Μαρτίου είναι απλώς συνέπεια των αποτελεσμάτων των τελευταίων μηνών. Είμαστε σε καλό μομέντουμ. Πρέπει να συγκεντρωθούμε και να προσέχουμε κάθε παιχνίδι. Νομίζω ότι είναι μια από τις καλύτερες χρονιές στην ιστορία του ΠΑΟΚ».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter