Μ. Χριστοδουλάκης: Δεν ακυρώνει το «ραντεβού» με Τεμπονέρα – Αχτσιόλγου και… «αδειάζει» τη Χαριλάου Τρικούπη

Μ. Χριστοδουλάκης: Δεν ακυρώνει το «ραντεβού» με Τεμπονέρα – Αχτσιόλγου και… «αδειάζει» τη Χαριλάου Τρικούπη

Μπήκε και η ηγεσία της Χαριλάου Τρικούπη στο γαϊτανάκι της εσωστρέφειας που «άνοιξε» η εκδήλωση των «3» για την επόμενη μέρα της κεντροαριστεράς. Αμφίδρομες αντιδράσεις προκαλεί η καθυστερημένη έκφραση δυσαρέσκειά της -μέσω του Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Ανδρέα Σπυρόπουλου και του εκπροσώπου Τύπου του κόμματος Θανάση Γλαβίνα-απέναντι στο κορυφαίο στελέχος και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Μανώλη Χριστοδουλάκη. Ουσιαστικά η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ υπό τον Νίκο Ανδρουλάκη “άδειασε” τον Μανώλη Χριστοδουλάκη για την συνύπαρξή του με το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Διονύση Τεμπονέρα και την βουλευτή της Νέας Αριστεράς Εφης Αχτσιόγλου στην εκδήλωση «Απέναντι στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ποιος; Μια πειστική απάντηση των προοδευτικών δυνάμεων».
Ομως, παρά τις πιέσεις που δέχεται και τις διαρροές ότι “μετάνιωσε”, ο Μανώλης Χριστοδουλάκης, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Documento, δεν έχει αλλάξει την απόφασή του να δώσει το “παρών” στην εκδήλωση και θα συμμετέχει κανονικά σε αυτή. Η εκδήλωση είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024. Μάλιστα, ο Μανώλης Χριστοδουλάκης αναφέρει σε συνομιλητές του ότι σε καμιά περίπτωση δεν “παγιδεύτηκε”, όπως τον εμφανίζουν διαρροές, και χαρακτηρίζει μη γειωμένες τέτοιου είδους αναφορές.

Δείτε επίσης: Συνάντηση Τσίπρα – Τεμπονέρα: Ήταν κανονισμένη καιρό, δεν είχε σχέση με την εκδήλωση

Πάντως, ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Θανάσης Γλαβίνας σε δημοσιογραφική ερώτηση (OpenTv-7.2.2023) για την εκδήλωση ανέφερε ότι «το κόμμα δεν έχει καμία σχέση με αυτό, δεν υπήρχε καμία τέτοια ενημέρωση και συζητάμε για κάτι, το οποίο μπορεί να θεωρήσει κανείς ότι είναι άκαιρο». Πρόσθεσε επίσης ότι «εμείς έχουμε θέσει σαφή στόχο η χώρα να αποκτήσει ισχυρή αντιπολίτευση και να δώσουμε απαντήσεις στα προβλήματα των πολιτών. Επί τη βάση αυτών γίνεται οποιαδήποτε συζήτηση, διότι αυτά είναι τα μεγάλα διακυβεύματα και εκεί πρέπει να δούμε τα κοινά σημεία. Για εμάς ο στόχος είναι να είμαστε δεύτεροι και ισχυροί στις ευρωεκλογές».

Δείτε επίσης: «Ο Τεμπονέρας είναι μόνος του» – Σαφείς αποστάσεις ΣΥΡΙΖΑ από την εκδήλωση με Χριστοδουλάκη και Αχτσιόγλου

Παράλληλα, ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Σπυρόπουλος τόνισε ( MEGA CHANNEL) σχετικά με τη συμμετοχή του Μανώλη Χριστοδουλάκη στην εκδήλωση ότι «δεν υπήρχε καμία ενημέρωση του κόμματος, ούτε συζήτηση με κάποιον στο κόμμα», προσθέτοντας ότι «αυτό είναι κάτι το οποίο είναι προβληματικό, διότι αυτή τη στιγμή έχουμε μπροστά μας τους μήνες πριν τις ευρωεκλογές» . Επίσης, ο Ανδρέας Σπυρόπουλος επεσήμανε ότι «η εκδήλωση αυτή δεν βοηθά στην προσπάθεια του ΠΑΣΟΚ να είναι δεύτερη δύναμη». Εδωσε έμφαση στο ότι ο στόχος του ΠΑΣΟΚ είναι να μπορέσει να καταλάβει τη δεύτερη θέση στις ευρωεκλογές και να αυξήσει σημαντικά τα ποσοστά του, « έτσι ώστε η χώρα να αποκτήσει μια ουσιαστικά και αξιόπιστη αντιπολίτευση απέναντι στη ΝΔ».

Δείτε επίσης: Ξένο σώμα για τον ΣΥΡΙΖΑ ο Διονύσης Τεμπονέρας

Ευρωβουλή: «Αλεξίσφαιρο» στον Μητσοτάκη από Έλληνες ευρωβουλευτές της… «αντιπολίτευσης» – Ποιοι προσπάθησαν να τον προφυλάξουν

Ευρωκοινοβούλιο: Υποκλοπές, Τέμπη, αστυνομική βία και ελευθερία του Τύπου στο ψήφισμα κόλαφο για τον Μητσοτάκη

Στέφανος Κασσελάκης: Στις κούτες εδώ και 5 μήνες τα κλιματιστικά που δώρισε – «Ανάλγητη η κυβέρνηση»

Κοσμήτορας ΔΠΘ: Απόφοιτος υπουργός ζήτησε να μπουν τα ΜΑΤ στην κατάληψη (Video)

Ο μελισσοκόμος με τα ράστα επιστρέφει και βάζει τους δημοσιογράφους του ΣΚΑΙ στη θέση τους (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter