«Μαφία» ΑΑΔΕ: Ιδού το έγγραφο που διαψεύδετε κ. Μαρινάκη

«Μαφία» ΑΑΔΕ: Ιδού το έγγραφο που διαψεύδετε κ. Μαρινάκη
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

«Προφανώς διαψεύδουμε οποιαδήποτε εμπλοκή του Μαξίμου. Ούτε γνωρίζουμε την αξιοπιστία του, ούτε μπορούμε να γνωρίζουμε τι ισχύει από όλα αυτά», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για τις συνταρακτικές αποκαλύψεις του Documento, σχετικά με την ύπαρξη εγκληματικού κυκλώματος στην ΑΑΔΕ, που εκβιάζει επιχειρηματίες και προσπαθεί να φιμώσει μη αρεστά στην κυβέρνηση ΜΜΕ.

Αυτό υποστήριξε ο ο Παύλος Μαρινάκης κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών. Μάλιστα προσπαθώντας να πετάξει τη μπάλα στην εξέδρα ανέφερε ότι «δεν συνηθίζει η κυβέρνηση να σχολιάζει ή να υιοθετεί την ενδεχόμενη ύπαρξη της οποιασδήποτε παράνομης πράξης, επειδή αυτό το ισχυρίζεται ένα οποιοδήποτε μέσο».

Μόνο που για το παράνομο κύκλωμα στους κόλπους της Εφορίας υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία με έγγραφα τα οποία έχουν δημοσιευτεί στο Documento και στο documentonews και η κυβέρνηση δεν μπορεί να κρύβεται πίσω από το δάκτυλό της.

Το Μαξίμου δεν είναι αθώο καθώς ήταν ενήμερο τόσο για τις αποκαλύψεις του Documento όσο και για τον φορολογικό έλεγχο στο Documento, μια υπηρεσιακή πράξη για την οποία δεν υπήρχε κανένας λόγος να μάθει, εκτός αν… ενδιαφερόταν. Ή τον είχε παραγγείλει.

Διαβάστε επίσης: Η ΑΑΔΕ ενημέρωνε εγγράφως το Μέγαρο Μαξίμου για τον φορολογικό έλεγχο στο Documento!

Εγγράφως αποδεικνύεται η σχέση του ελεγκτικού μηχανισμού με το Μέγαρο Μαξίμου. Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται από το έγγραφο που δημοσίευσε το Documento, ο προϊστάμενος του 1ου Ελεγκτικού Κέντρου (ΕΛΚΕ), Ηλίας Επίσκοπος, την 1η Νοεμβρίου 2023, ζητά από τις υπηρεσίες της ΑΑΔΕ (ΚΕΦΟΜΕΠ, ΣΔΟΕ, κλπ) να τον ενημερώσουν για το αν υπάρχουν επιβαρυντικά στοιχεία που αφορούν την εταιρεία Documento Media.

Την επιστολή αυτή που αφορά φορολογικό έλεγχο και αποτελεί υπηρεσιακή αλληλογραφία, ο κύριος Ηλίας Επίσκοπος, την κοινοποιεί στο Μέγαρο Μαξίμου (υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργό) για να τον ενημερώσει ότι κινείται κατά του Documento.

Διαβάστε επίσης: Εταιρεία… δολοφόρων στην ΑΑΔΕ με πλοκάμια στο Μαξίμου

Οι φωστήρες για να ενοχοποιήσουν το Documento βγάζουν διακινητή μαύρου χρήματος τον πεθερό του Γεραπετρίτη

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter