Μακάμπι: «Ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε στο γήπεδο του Ολυμπιακού»

Μακάμπι: «Ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε στο γήπεδο του Ολυμπιακού»

Προετοιμασμένος ακόμα και για τα… πέναλτι, δήλωσε ο προπονητής της Μακάμπι Χάιφα,  Μπαράκ Μπακχάρ ενόψει της αυριανής (27/7) ρεβάνς στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο προπονητής της ισραηλινής ομάδας τόνισε στη συνέντευξη Τύπου: «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το πρώτο παιχνίδι είχε μεγάλη σημασία. Ξέρουμε φυσικά πως θα παίξουμε με μία πολύ καλή ομάδα στο γήπεδό της. Όμως πραγματικά πιστεύουμε πως τα πάντα είναι ανοιχτά. Είναι σαν να είναι ένας τελικός Κυπέλλου και πιστεύουμε πως τα πάντα μπορούν να συμβούν.

 

Το πρώτο παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά για εμάς όμως μετά μπήκαμε στη λογική του αγώνα. Ο Ολυμπιακός δεν περίμενε πως θα χρειαζόταν να αμυνθεί για περίπου 70 λεπτά. Εμείς θέλουμε να λειτουργούμε ανάλογα με το πως πηγαίνει το ματς”.

Όσο για την ατμόσφαιρα που θα συναντήσει στο Φάληρο: «Υπάρχουν παίκτες που έχουν βιώσει πράγματα στο ποδόσφαιρο. Που έχουν παίξει σε γεμάτα γήπεδα. Όταν θέλεις κάτι θα πρέπει να το διαχειριστείς και να κάνεις το παιχνίδι σου»

Ο Μπακχάρ τόνισε ακόμη ότι η ομάδα του “έχει προπονηθεί και στα πέναλτι εφόσον χρειαστεί να υπάρξει τέτοια διαδικασία (με ισοπαλία στην κανονική διάρκεια και στην παράταση)”.

Η ενδεκάδα της Μακάμπι αναμένεται να είναι: Κοέν, Σούντγκρεν, Πλάνιτς, Γκόλντμπεργκ, Κορνού, Μοχάμεντ, Φανί, Τσέρι, Χαζίζα, Πιερό, Ντέιβιντ (Ατζίλι).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter