Μακελειό στην Αρτέμιδα με έξι νεκρούς: Τα θύματα φέρονται να ήταν Τούρκοι – Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία

Μακελειό στην Αρτέμιδα με έξι νεκρούς: Τα θύματα φέρονται να ήταν Τούρκοι – Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία

Σκηνές φαρ ουέστ εκτυλίχθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας στην περιοχή της Αρτέμιδας, με αποτέλεσμα να υπάρξουν έξι νεκροί. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται είτε για στημένη ενέδρα θανάτου, είτε ξεκαθάρισμα για λογαριασμών ανάμεσα σε αντίπαλες συμμορίες. Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώτη εικόνα είναι ότι τα θύματα είναι αλλοδαποί, πιθανώς τουρκικής καταγωγής.

Διαβάστε επίσης: «Βροχή» πυροβολισμών στη Λούτσα: Έξι νεκροί σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών – Πάνω από 25 κάλυκες βρέθηκαν στην περιοχή

Το πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στις οδούς Αρίωνος και Ακροπόλεως, σε κατοικημένη περιοχή.

Οι αστυνομικές Αρχές, εντόπισαν πέντε νεκρούς μέσα αυτοκίνητο το οποίο φαίνεται να είχε πλαστές γερμανικές πινακίδες, ενώ έξω από το αυτοκίνητο ντοπίστηκε ακόμη ένας νεκρός, ο οποίος φαίνεται να ήταν ο οδηγός, ο οποίος πρόλαβε να βγει από το αυτοκίνητο κάνοντας μόλις λίγα μέτρα καθώς έχει πυροβοληθεί πολλές φορές.

Διαβάστε σχετικά: Μακελειό στη Λούτσα: Έξι νεκροί σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών

Οι αρχές έχουν αποκλείσει την περιοχή και εξετάζουν εάν είχε δοθεί κάποιο ραντεβού και στήθηκε ενέδρα θανάτου, ενώ σαρώνουν την περιοχή ψάχνοντας εάν υπήρχε κάποιο κρησφύγετο., ενώ έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για την ταυτοποίηση, τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών του μακελειού.

«Βροχή» πυροβολισμών

Αυτόπτες μάρτυρες κάνουν λόγο για «βροχή» πυροβολισμών, με έναν εξ΄αυτών, ο οποίος μένει κοντά στο σημείο που έγινε το μακελειό να αναφέρει στον ΑΝΤ1 πως: «Ακούστηκαν διακεκομμένες ριπές, μετά ξανά το ίδιο».

Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός, αστυνομικές δυνάμεις έχουν αποκλείσει την περιοχή, με τους κάτοικους να είναι αναστατωμένοι, αφού το συμβάν έλαβε χώρα λίγα μέτρα μακριά από τα σπίτια τους.

Το χρονικό

Το μακελειό έλαβε χώρα κοντά στις 18:30 στην οδό Ακροπόλεως, έναν μικρό δρόμο που καταλήγει σε κεντρικό. Σε ένα σκουρόχρωμο αυτοκίνητο επέβαιναν έξι άνδρες αλβανικής καταγωγής, ηλικίας από 35 έως 40 ετών που δέχθηκαν σφαίρες και έπεσαν νεκροί από τα πυρά. Πέντε από τα θύματα φέρονται να επέβαιναν σε ΙΧ, κι ένα βρέθηκε νεκρό εκτός του οχήματος.

Εκτιμάται ότι οι δολοφόνοι είχαν στήσει ενέδρα. Το αυτοκίνητο στο οποίο βρέθηκαν οι νεκροί, φέρει πλαστές γερμανικές πινακίδες.

Την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter