Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Άντονι δημοσιοποίησε συνομιλίες με μια από τις γυναίκες που τον κατηγορούν για σεξουαλική επίθεση

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Άντονι δημοσιοποίησε συνομιλίες με μια από τις γυναίκες που τον κατηγορούν για σεξουαλική επίθεση

Κατηγορούμενος για κακοποιητική συμπεριφορά από την πρώην φίλη του, Γκαμπριέλα Καβαλίν είναι ο ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άντονι, ο οποίος και τέθηκε προς το παρόν εκτός ομάδας. Ο διεθνής άσος εκτός από τη Γκαμπριέλα κατηγορείται κι από άλλες δύο γυναίκες για ανάλογη συμπεριφορά. Μία εξ αυτών, η 33χρονη τραπεζίτρια, Λάνα, ανέφερε σε συνέντευξή της στο «Record TV» ότι ο Άντονι ήταν επιθετικός απέναντί της τον Οκτώβριο. Κατηγόρησε τον 23χρονο εξτρέμ ότι την έσπρωξε στον τοίχο αφού προσπάθησε να τη φιλήσει.

Αν και ο ποδοσφαιριστής, όταν κατηγορήθηκε από την πρώην φίλη του για βία, κατηγορία την οποία ακολούθησε η δημοσίευση συντριπτικών στοιχείων εις βάρος του στον βραζιλιάνικο Τύπο, προσπάθησε να αποδείξει την αθωότητά του  όσον αφορά τις κατηγορίες της Λάνα, δημοσιεύοντας στον λογαριασμό του στο Instagram, συνομιλίες στο WhatsApp, που φέρεται να είχε με τη Λάνα.

«Δεν θέλω, αλλά αναγκάζομαι να δημοσιεύσω ένα μικρό μέρος των συνομιλιών στο WhatsApp με την Ίνγκριντ, κάτι που δείχνει ότι είχαμε μόνο μία συνάντηση, οικεία και συναινετική. Αυτό το θέμα με αυτήν την απατεώνα θα λυθεί στο δικαστήριο!!», ήταν το σχόλιο του ποδοσφαιριστή στις δημοσιεύσεις του στο Instagram.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter